Krepšinio žiūrovus sužavėjusios šokėjų kovos grįžta. „Betsafe-LKL“ rungtyniaujančių komandų šokėjos ketvirtus metus varžysis dėl geriausios šokėjų grupės Lietuvoje vardo.

Septynių klubų šokėjos savo galimybes rodys ir dėl geriausiųjų titulo varžysis per Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketvertą vasario 16–17 d.

„Šokėjos visuomet buvo gražioji krepšinio pusė, o pernykštis sprendimas surengti jų kovas po vienu stogu pasiteisino su kaupu – žiūrovai grožėjosi galėdami matyti ne tik jų pasirodymą, bet ir siekį tapti geriausiomis. Todėl šiemet nebuvo svarstymų, ar tęsti projektą“, – sakė projekto koordinatorė Ugnė Paškevičiūtė.

Pernai finale Klaipėdos „Neptūno“ ir Kauno „Žalgirio“ šokėjos surengė nematytus ir įspūdingus pasirodymus. Komisijos sprendimu, geriausiomis pripažintos klaipėdietės.

Jos nusprendė titulo neginti, konkurse dalyvauti atsisakė ir Vilnius „Ryto“ šokėjos, tačiau šiais metais konkursas bus kaip niekada didelis.

Prie pernai dalyvavusių „Žalgirio“ ir „Lietkabelio“ palaikymo komandų šiais metais prisijungs „Skycop“ (VDU šokėjos), „Juventus“, „Dzūkijos“, „Pieno žvaigždžių“ ir „Šiaulių“ palaikymo grupės.

Parengta pagal KK „Šiauliai“

Į viršų