Šiaulių teniso akademijoje vyko „Siauliai Open U12“ turnyras. Jame dalyvavo gausus būrys šiauliečių sportininkų: Gabrielė R., Elinga Jurgaitytė, Guoda Kubickaitė, Urtė Danielaitytė, Meda N., Tėja M., Haroldas Kulnys, Matas Kurmanskis, Dominykas Drulia, Rojus G. ir Augustas V. Turnyre laimėtos 5 prizinės vietos: trys 1-osios vietos ir po vieną 2-ąją ir 3-iąją vietas.

Mergaičių grupėje Gabrielė R. vienetų finale žaidė su Laima V., kurią įveikė 6:3, 7:6 (3) ir tapo 1-os vietos laimėtoja. Mažajame finale žaidė Tėja M. ir Gustė Š. Rezultatu 6:1, 6:0 laimėjo ir 3-ią vietą užėmė Tėja M. Bendroje įskaitoje G. Kubickaitė kartu su kitomis žaidėjomis dalinasi 5–8 vietas, Meda N., E. Jurgaitytė ir U. Danielaitytė – 20–23 vietas.
Tenisininkės taip pat žaidė dvejetų susitikimus. Gabrielė R. ir Meda N. pasiekė dvejetų finalą. Jame susitiko su Laima V. ir Marta M., kurioms nusileido 7:6 (3), 6:2 bei užėmė 2-ąją vietą. E. Jurgaitytės ir U. Danielaitytės dvejetas pirmame rate 6:0, 6:1 nusileido Adelinai L. ir Elizai K. ir bendroje įskaitoje dalinasi 9–16 vietas. G. Kubickaitė žaidė poroje su Marta K., dvejetas pusfinalyje 6:3, 6:3 nusileido Gabrielei R. ir Medai N.

Berniukų grupėje H. Kulnys pasiekė finale ir jame 6:1, 6:3 įveikęs Julių A. tapo 1-os vietos laimėtoju.  D. Drulia žaidė mažajame grupės finale, kuriame 6:0, 6:1 nusileido Augustui G. ir užėmė 4-ąją vietą. Augustas V. užėmė 7-ąją vietą. Bendroje įskaitoje kartu su kitais žaidėjais Rojus G. dalinasi 15–16 vietas, M. Kurmanskis dalinasi 25–27 vietas.

Tenisininkai taip pat žaidė dvejetus. 1-ąją vietą užėmė H. Kulnio ir D. Drulios dvejetas, finale 7:5, 6:2 įveikę Augustą G. ir Joną S. M. Kurmanskis dvejetus žaidė su Deividu B., dvejetas ketvirtfinalyje 6:0, 6:0 nusileido Adomui Č. ir Jokūbui M. Augustas V. ir L. Strikulis ketvirtfinalyje 6:3, 6:2 nusileido Juliui A. ir Tomui Ž.

Parengta pagal Šiaulių teniso akademiją

Į viršų