Lenkijos mieste Elblionge vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo ir Europos sportinių šokių asociacijos (DSE) vaikų „Grand Prix“ (CEGP) kategorijos varžybos, kuriose Lietuvos šokėjų poros tapo nugalėtojomis, prizininkėmis ir finalininkėmis.

„World Open“ kategorijos suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas“) tapo nugalėtojais.

Antrą vietą užėmė Aleksejus Glukhovas ir Anastasija Glazunova iš Rusijos, o bronzos medalius laimėjo estai Madis Abelis ir Aleksandra Galkina.

Senjorų II standartinių šokių grupėje Nerijus Ramanauskas ir Sandra Bielinienė (Kauno „Gintarėliai“) užėmė šeštąją vietą.

Grupės laimėtojais tapo Lenkijos atstovai Tomaszas Kucharczykas ir Roza Kucharczyk, sidabro medalius laimėjo estai Olegas Sadyrevas ir Angelique Maasik, o trečiąją vietą užėmė Mikhailas Syrytskis ir Sviatlana Syrytskaya iš Baltarusijos.

Kiti Lietuvos šokėjai Nikolajus Urbanovič ir Natalija Tuchto (Klaipėdos „Mondo“) užėmė 8-ąją vietą, Audrius Blažys ir Erika Blažienė (Šiaulių „Šypsena“) bei Irmantas Vyšniauskas ir Diana Baubinienė (Vilniaus „Davi“) pasidalino 10–11-ąją vietas. Grupėje varžėsi 13 porų.

Parengta pagal LSŠF

Į viršų