Savaitgalį Vilniuje vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybos „Lithuanian Open 2017“, kuriose Lietuvos šokėjai tapo nugalėtojais, prizininkais ir finalininkais.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno „Tvistas“) tapo nugalėtojais, Bertoldas Čepulis ir Indrė Šverčiauskaitė (Vilniaus „Ratuto“ – VSC) laimėjo bronzos medalius, o Gedvinas Meškauskas ir Ugnė Bliujūtė (Kauno „Sūkurys“) užėmė ketvirtąją vietą.

Jaunių I standartinių šokių grupėje Edvardas Mašaro ir Patricija Rinkevičiūtė (Vilniaus „Vijūnas“) tapo nugalėtojais, o Kipras Burneikis ir Barbora Martinkevičiūtė (Kauno „Tvistas“) užėmė šeštąją vietą.

Jaunimo Standartinių šokių grupėje K. Burneikis ir I. Šekaitė laimėjo sidabro medalius, Tomas Janonis ir Santa Vlasa (Kauno „Duetas“ – „Editos Daniūtės šokių studija“) užėmė ketvirtąją, o Simonas Seikauskas ir Liucija Norušaitė (Panevėžio „Rumba“) penktąją vietą.

Grupės nugalėtojais tapo Michalas Kieszekas ir Julia Stefanska iš Lenkijos, o trečiąją vietą užėmė V. Nagailicas ir N. Dudoglo. Varžybose dalyvavo 21 pora.

Jaunių I Lotynų Amerikos šokių grupėje K. Burneikis ir B. Martinkevičiūtė laimėjo sidabro medalius.

Jaunių II standartinių šokių grupėje Laurynas Makarovas ir Emilija Čepauskaitė (Vilniaus „Juventos“) laimėjo bronzos medalius, o Justas Gedgaudas ir Ainė Rutkauskaitė (Kauno „Sūkurys“) užėmė ketvirtąją vietą.

Jaunių II Lotynų Amerikos šokių grupėje Nojus Raščius ir Vaiva Paulauskaitė (Vilniaus „Ratuto“ – VSC) laimėjo bronzos medalius.

„World Open“ kategorijos suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje Deimantas Murauskas ir Kamilė Dunskytė (Šiaulių „Šypsena“) užėmė 26-ąją vietą. Jie taip pat dalyvavo Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje. Užėmė 11-ąją vietą.

Jaunių II Lotynų Amerikos šokių grupėjė Vilius Čerbauskas ir Ugnė Urbonavičiūtė (Šiaulių „Svingas“ – Mažeikių „Spindulys“) užėmė 14-ąją vietą.

Parengta pagal LSSF

Į viršų