Po sužaistų „Vivus.lt“ rankinio lygos rungtynių nebeliko komandų, kurios savo sąskaitoje neturėtų taškų, nors iki šio turo tokių buvo net trys.

Garliavoje vyko rungtynės tarp Kauno „KTU“ ekipos, kuri buvo iškovojusi dvi pergales iš eilės, ir iki šios dienos viską pralaimėję Šiaulių SM „Dubysos-Gubernijos“ rankininkai.

Pirmajame rungtynių kėlinyje atrodė, jog kauniečiams pavyks pratęsti pergalių seriją. Vienu metu „KTU“ pirmavo jau 15:11, tačiau kėlinio pabaigoje kiek sėkmingiau sužaidę svečiai atsilikimą sumažino (16:13).

Antrojo kėlinio pradžia „KTU“ taipogi nieko blogo nežadėjo, tačiau tuomet šiauliečiai sužaidė gerą atkarpą, kurią laimėjo 5:0 ir rezultatą ne tik išlygino, bet ir išsiveržė į priekį (22:24). Taip iki susitikimo pabaigos Šiaulių rankininkai išlaikė iniciatyvą ir 1–3 įvarčių persvarą, o „KTU“ perlaužti rungtynių jau nepajėgė. Galutinis rezultatas 31:34 Šiaulių SM „Dubysos-Gubernijos“ naudai.

„KTU“: Ignas Grigas – 14. Arminas Stankūnas ir Karolis Jankauskas po 4, Deividas Jovaišas – 3.

Šiaulių SM „Dubysa-Gubernija“: Deivydas Virbauskas – 12, Eligijus Baranauskas – 6, Egidijus Dambrauskas, Arūnas Tribė ir Aivaras Budrys po 4.

Parengta pagal LRF

Į viršų