Kol „Betsafe-LKL“ ir BBL krepšinio sezonas įsibėgėja ir varžybų grafikas nėra toks įtemptas, „Šiaulių“ krepšinio klubo krepšininkai mielai dalinasi savo patirtimi su jaunąja šiauliečių karta.

Šį kartą rytinėje „Šiaulių“ krepšinio treniruotėje lankėsi „Rasos“ progimnazijos moksleiviai. Smalsiems 5–8 klasių vaikams treniruotę vedė „Šiaulių“ klubo treneriai Robertas Giedraitis, Vaidas Pauliukėnas bei fizinio rengimo treneris Andrius Norkus.

Vaikai darė krepšininkų apšilimą, rungėsi tarpusavyje kamuolio varymo estafetėse, žaidė „Karavaną“, stebėjo, kaip Šarūnas Beniušis stiprina kojų raumenis ir patys galėjo pajausti fizinio pasirengimo darbą kartu su „Šiaulių“ krepšininkais.

Su krepšinio rungtynių subtilybėmis vaikus supažindino klubo direktorius Mindaugas Žukauskas. Moksleiviams buvo parodyti arenos užkulisiai: sportininkių rūbinės, teisėjų kabinetas, treniruoklių salė, spaudos konferencijų salė. Visi apdovanoti dovanomis – „Šiaulių“ klubo vardinėmis apyrankėmis, o vienam laimingajam už sukauptas žinias įteikta speciali dovana – Igno Vaitkaus marškinėliai su visų klubo narių parašais.

Parengta pagal Šiaulių krepšinio klubą „Šiauliai“

Į viršų