Šiaulių futbolo akademijos (ŠFA) komandos sužaidė visas rungtynes Lietuvos vaikų futbolo pirmenybėse Šiaurės regione. Visų amžiaus grupių nugalėtojais tapo ŠFA futbolininkai, kurie vyks į finalinius etapus.

U-10 pirmenybėse Šiaurės regione nesustabdomi buvo Luko Juškevičiaus auklėtiniai, gimę 2007 metais. Jaunieji šiauliečiai per 14 rungtynių pelnė net 133 įvarčius, iškovojo visas pergales ir su 42 taškais užsitikrino vietą finaliniame etape, kuris lapkričio 5–6 dienomis vyks Marijampolėje.

Ne ką prasčiau pasirodė ir Remigijaus Vaišnoro bei Viliaus Lapeikio treniruojami jaunieji futbolininkai, kurie varžosi Lietuvos vaikų U-11 pirmenybėse. 2006 metai gimę šiauliečiai taip pat iškovojo 14 pergalių iš tiek pat galimų ir taip pat vyks į finalinį etapą Marijampolėje.

ŠFA komanda dalyvaus ir Lietuvos vaikų U-12 pirmenybių finaliniame etape. Deivio Kančelskio ir Jurijaus Lukjančuko auklėtiniai visose rungtynėse šventė užtikrintas pergales Šiaurės regione.

2005 metais gimę šiauliečiai lapkričio 5–6 dienomis vyks į Panevėžį, kur varžysis finaliniame etape.

Kartu su ŠFA-2005 komanda į Panevėžį vyks ir Renato Vestarto bei Sauliaus Petrausko treniruojami ŠFA auklėtiniai. 2004 metais gimę vaikinai Šiaurės regione sužaidė 16 rungtynių, per kurias šventė 14 pergalių, vieną kartą sužaidė lygiosiomis, vieną kartą nusileido savo varžovams ir su 43 taškais tapo Šiaurės regiono nugalėtojais.

Parengta pagal ŠFA informaciją

Į viršų