Monika SKISTENYTĖ


Paskutinėse Žemaitijos zonos namų rungtynėse „Šiaulių Tigrams“ teko susiremti su dar vienu priešininku – „Klaipėdos veteranais“. Po ilgo nervų karo minimaliu rezultatu 1:0 pergalę šventė šiauliečiai. Vienintelį įvartį šiauliečiams pelnė Egidijus Margevičius.


Išvykos rungtynėse su klaipėdiečiais šiauliečiai itin skaudžiai nusileido varžovams 1:6. Vienintelį įvartį komandai pelnė Edvinas Čeilutka.
Po šių dvejų rungtynių paaiškėjo, kad „Šiaulių Tigrai“ užėmė antrąją vietą Žemaitijos zonos senjorų futbolo pirmenybėse ir įgijo teisę rungtyniauti Lietuvos senjorų futbolo pirmenybių ketvirtfinalyje.


Ketvirtfinalyje šiauliečiai susitiko su Vilniaus „Maraksiu“. Vilniečiai Aukštaitijos zonoje užėmė trečiąją vietą. Rungtynėse su vilniečiais šiauliečiams nepavyko iškovoti pergalės. „Šiaulių Tigrai“ pralaimėjo 3:0.


Antrosiose rungtynėse namuose su vilniečiais šiauliečiams sekėsi šiek tiek geriau. Pirmojo kėlinio pabaigoje „Šiaulių Tigrus“ į priekį išvedė Mindaugas Dėlkus. Antrojo kėlinio viduryje šiauliečiai pelnė antrą ir trečią įvarčius, kuriuos įmušė R. Čeilutka ir A. Kalabuchovas. Rungtynėms baigiantis vilniečiai sušvelnino rezultatą – 3:1. Dėl išvykoje pelnyto įvarčio į pusfinalį pateko Vilniaus „Maraksis“.

Į viršų