Paskutiniame senjorų salės futbolo etape paaiškėjo 2010 metų Žemaitijos senjorų salės futbolo pirmenybių finaliniame ketverte Šiauliuose žaisiančios ekipos.

Dėl 2010 metų  Žemaitijos senjorų salės futbolo pirmenybių nugalėtojų vardo balandžio 10-ąją rungsis keturios komandos. Be septyniolikta taškų surinkusios Žagarės ir Šiaulių ekipų, į finalinį etapą taip pat pateko Telšių (28 taškai) bei Kretingos (22 taškai) senjorai. Šiandien Šiaulių Universiteto sporto salėje 11 valandą prasidėsiančiame pirmajame pusfinalyje susitiks Šiaulių ir Žagarės komandos, o prabėgus valandai susitiks Telšių ir Kretingos ekipos.

Paskutiniame senjorų salės futbolo etape Žagarės senjorų komanda nugalėjo „Telšių-2” ekipą, o paskutinėse varžybose rezultatu 5:4 įveikė savo lentelės kaimynus iš Tauragės ir iškovojo kelialapį į finalinį etapą. Šiaulių senjorai Telšiuose taip pat laimėjo dvejus mačus, įveikdami abi Telšių komandas, tad su 29 taškais užėmė pirmąją turnyrinės lentelės vietą. Penktą pirmenybių poziciją užėmė Tauragės (13 tšk.) senjorai. Šešti liko Kuršėnų (7 tšk.) žaidėjai, o septintoji vieta atiteko antrajai Telšių (2 tšk.) komandai. 
 
"Šiaulių naujienų" inf. 

Į viršų