Aušra LAURINKIENĖ 
Policija ir vėl kviečia visus Šiaulių miesto ir apskrities vaikus dalyvauti krepšinio varžybose prevencinės programos „Stabdyk nusikalstamumą” taurei laimėti. 
Paraiškos priimamos iki pirmadienio 
 
Pagrindinis šio turnyro tikslas – sumažinti paauglių nusikalstamumą. Siekiama, kad vaikai būtų sporto salėse, o ne gatvėse ir nedarytų jokių teisės pažeidimų. Anot Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Viešųjų ryšių poskyrio viršininko Artūro Šliavo, turnyre gali dalyvauti 1996 metais gimę ir jaunesni vaikai, suburti į mokyklų, kiemų bei gatvių komandas, kurių sudėtis - 10 žaidėjų ir vadovas (mokytojas, treneris). Tiesa, varžybose negali dalyvauti vaikai, kurie lanko krepšinio treniruotes  sporto mokyklose. 
 
Informuojama, kad komandų paraiškos iki kovo 22 dienos priimamos Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prevencijos ir Viešųjų ryšių poskyriuose  (243 ir 337 kabinetai). Išsamiau apie varžybas sužinosite paskambinę telefonais: (8-41) 39 76 22 ir (8-41) 39 75 10. 
 
Tryliktoji taurė atiteko „Romuvos” komandai 
 
Primename, kad praėjusiais metais Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų organizuotame tryliktajame turnyre dalyvavo devynios moksleivių komandos. Po atkaklių kovų atrankos varžybose keturios stipriausios komandos susitiko finale, kad išsiaiškintų, kam atiteks čempiono titulas. Mažajame finale dėl trečiosios vietos kovėsi Vinco Kudirkos ir Dubijos pagrindinių mokyklų moksleiviai. Emocingą ir daug pražangų pareikalavusią rungtynių pabaigą geriau sužaidė Vinco Kudirkos mokyklos vaikai, kurie, iškovoję pergalę rezultatu 39:37, pasidabino bronzos medaliais. Didžiajame finale „Romuvos” pagrindinės mokyklos krepšininkai, raginami gausaus būrio sirgalių, palaužė Gytarių moksleivius rezultatu 59:47 ir iškėlė į viršų didžiąją prevencinės programos „Stabdyk nusikalstamumą” nugalėtojų taurę. 

Į viršų