Aušra LAURINKIENĖ
Savaitgalį į pajūrį skubėjo daugiau nei šimtas pajėgiausių Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Marijampolės, Anykščių, Joniškio, Tauragės, Visagino, Kuršėnų ir Gruzdžių jaunių amžiaus grupės (1993-1996 metais gimusių) imtynininkų. Melnragės sporto salėje kovo 13-ąją vykusiame šalies čempionate Šiaulių miesto atletų rinktinė, kurią sudarė vienuolika „Atžalyno” sportininkų,  iškovojo po vieną aukso ir bronzos medalį.
Kartu su V. Žibučiu perspektyvųjį Saulės miesto imtynininką ugdantis Aivaras Kaselis „Šiaulių naujienoms” pasidžiaugė, kad, kaip ir buvo tikėtasi, aukščiausios prabos apdovanojimas atiteko Tomui Galkui. Svorio kategorijoje iki 100 kilogramų be didesnio vargo penkis varžovus ant menčių paguldęs šiaulietis jau trečiąkart tapo jaunių amžiaus Lietuvos imtynių čempionu. Pasak trenerio, „Atžalyno” sporto mokyklos auklėtinis, apgynęs geriausiojo vardą, su Lietuvos jaunių rinktine ruošiasi Sarajeve vyksiančiam Europos jaunių čempionatui ir Olimpinėms jaunimo žaidynėms Singapūre. 
 
Medalį jaunių pirmenybėse pelnė ir Tadas Valčiukas. „Suklupęs pirmoje kovoje, vėliau reabilitavosi ir užtikrintai baigė savo pasirodymą, pasidabindamas bronzos medaliu”, - pasakojo A. Kaselis. Jis pridūrė, kad kitiems miesto imtynininkams pritrūko sėkmės: „Nors ir laimėdavome pirmuosius kėlinius, lemtingoje atkarpoje vis kažko pritrūkdavo. Į namus sugrįžome su dviem medaliais”. 

Į viršų