Mieste vykstančių renginių, kitų kultūros iniciatyvų kokybė ir įvairovė labai priklauso nuo socialiai atsakingų verslo atstovų. Dosniausiems rėmėjams jau kelintus metus rengiama jauki padėkos ceremonija. Šiaulių mero padėkos pyragai šį kartą paskirti šešiolikai didžiausių rėmėjų.

12204

Jau tapo tradicija, kad, artėjant šv. Kalėdoms, Šiaulių miesto meras Artūras Visockas atsidėkoja dosniausiems metų rėmėjams, prisidėjusiems prie renginių ir kitų gražių iniciatyvų finansavimo. Padėkos akcijoje merui talkino ir neseniai gražų gyvenimo jubiliejų pasitikęs Šiaulių vyskupas Eugenijus Bartulis.

Mero metų padėkos pyragai ir kalendoriai su Šiaulių vyskupo fotografijomis įteikti Šiaulių miesto gimtadienio šventės „Šiaulių dienos 783“ ir partizanų vadų istorinės atminties iniciatyvos rėmėjams. Net keturios Šiaulių bendrovės nusipelnė dvigubos padėkos – prisidėjo finansuojant ir šventę, ir partizanų atminimo akciją.

„Nepaprastai džiaugiuosi, kad į miesto viešąjį gyvenimą vis aktyviau įsilieja verslo bendruomenė. Jeigu kalbėtume vien apie paramą miesto renginiams, tai prieš keletą metų „Šiaulių dienoms“ būdavo surenkama vos 10–12 tūkstančių eurų paramos, dabar rėmėjai skiria apie 60–70 tūkstančių eurų. Ką tai duoda? Tai duoda kokybę, leidžia pasiūlyti daugiau įvairių renginių. Tai duoda supratimą, kad miestas vystosi, auga ir stiprėja. Šiauliečiams, taip pat ir man, tai sukelia norą didžiuotis ir džiaugtis Šiauliais, mūsų miesto bendruomene“, – kalbėjo Šiaulių miesto meras Artūras Visockas.

12206

„Būkime viena šeima, dirbkime vardan tos Lietuvos, meilės Dievui ir dėl to, kad būtų gera Šiauliuose, mūsų aplinkoje, o ypač – visų šeimose. Kad greta verslo, užtektų laiko šeimai, kad nepavargtumėte, kad nepaskęstumėte vien darbuose“, – linkėjo Eugenijus Bartulis, Šiaulių vyskupas.

12207

Kalėdiniai padėkos pyragai atiteko:

Metų mecenatui – UAB „Nostrada“ direktoriui Egidijui Švėgždai.

Metų didiesiems rėmėjams ir partizanų projekto rėmėjams:

UAB „Splius“ generaliniam direktoriui Arymantui Klapatauskui,
UAB „Bodesa“ prezidentui Rolandui Gabrielaičiui,
AB „Gubernija“ aludarei Astai Briedienei,
AB „Šiaulių bankas“ atstovei Jurginai Jankauskienei.

Metų didiesiems rėmėjams:

AB „Šiaulių energija“ generaliniam direktoriui Virgilijui Pavlavičiui,
UAB „Vilmers“ direktoriui Ovidijui Jablonskiui ir Neaustinių medžiagų fabriko įmonių grupės vadovui Stanislovui Grušui, UAB „Maxima LT“ atstovams Žydrūnui Šiauliui ir Dainiui Jankauskui,
UAB „Šiaulių vandenys“ generaliniam direktoriui Jonui Matkevičiui,
UAB „Šiaulių plentas“ generaliniam direktoriui Juozui Aleksai.

Partizanų projekto rėmėjams:

UAB „Baltik vairas“ generaliniam direktoriui Žilvinui Dubosui,
UAB „Ecoservice“ generaliniam direktoriui Artūrui Prokarenkai,
UAB „Mano būstas“ vadovei Romai Janušonienei,
UAB „Salda“ generaliniam direktoriui Petrui Baronui.

Metų didiesiems rėmėjams – UAB „Baltic Pallets“ ir UAB „Versina“ skirti padėkos pyragai bus nugabenti tiesiai į įmones.

12205

12208

Į viršų