Šiaulių rajonas. Verbūnų mokyklos sporto salėje įvyko Šiaulių rajono kaimo mokyklų finalinės salės futbolo varžybos. Jose dalyvavo pajėgiausios rajono kaimo mokyklų mergaičių ir berniukų komandos, laimėjusios gruodžio mėnesį vykusias zonines varžybas.

Finalinių varžybų pirmose rungtynėse Meškuičių gimnazijos mergaičių rinktinės laukė dvikova su aikštelės šeimininkėmis Verbūnų futbolininkėmis. Meškuitiškės varžybas pradėjo labai įsitempusios ir su dideliu jauduliu, nes teko kovoti su labai pajėgiomis varžovėmis. Galiausiai meškuitiškėms pavyko nugalėti jaudulį ir jos 2:1 laimėjo rungtynes.
Antrose rungtynėse Meškuičių gimnazijos komanda 4:0 įveikė mergaites iš Raudėnų mokyklos. Įvarčius šiose rungtynėse pelnė E. Pilkaitė, K. Drąsutytė, L. Jakučionytė ir R. Surgautaitė. Abejose rungtynėse patikimai ir drąsiai sužaidė komandos vartininkė G. Kozlovaitė.
Laimėjusios abejas rungtynes, Meškuičių gimnazijos futbolininkės iškovojo pirmąją vietą ir nugalėtojų taurę. Sausio 17 d. meškuitiškės atstovaus Šiaulių rajoną Lietuvos mokinių olimpinio festivalio kaimo mokyklų zoninėse varžybose, kur jėgas išmėgins su Telšių ir Kelmės rajonų salės futbolo varžybų nugalėtojomis.

Parengė Jorūnė DAUNORIENĖ

Į viršų