05-01-2015 03


Radviliškio rajonas. Radviliškio rajono savivaldybės švietimo ir sporto paslaugų centro Dienos užimtumo skyrius pakvietė savo lankytojus, jų artimuosius ir Radviliškio visuomenę į antrosios kompaktinės plokštelės „Tikėk savimi“ pristatymą.
Radviliškio r. nuotr.

Albumo pristatyme skambėjusios dainos optimistiškos, skleidžia gyvenimo džiaugsmą ir tarsi sako, kad gyvenimas gražus, svarbiausia – tikėti savimi. Į albumą sudėta trylika dainų, visų jų kūrėjai – Dienos užimtumo skyriaus lankytojai. Tiesa, muziką kūrė buvusi jų muzikos vadovė Irena Plukienė. Albumo pristatyme dainas atlikti padėjo ir toliau muzikos keliu Dienos užimtumo skyriaus lankytojus ves naujoji jų muzikos vadovė Aurelija Meškauskienė.
Tai – ne pirma tokia Dienos užimtumo skyriaus lankytojų dovana artimiesiems ir radviliškiečiams. 2002 metais pirmą kartą Dienos užimtumo centro lankytojai savos kūrybos dainas sudėjo į albumą „Draugų būry“.
Šiuo metu centrą lanko 17 lankytojų, visi jie turi sunkią negalią. Pasak Dienos užimtumo skyriaus vadovo Dariaus Palucko, dainavimas ir muzikos užsiėmimai yra viena populiariausių skyriaus lankytojų veiklų. Be muzikos, jie kuria įvairius darbelius iš visokių medžiagų, lipdo, piešia, vaidina, sportuoja ir turiningai drauge leidžia laiką.

Parengė Jorūnė DAUNORIENĖ

 

Į viršų