Neseniai Radviliškio alubariuose lankėsi komisija, sudaryta iš Radviliškio rajono savivaldybės administracijos, rajono valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Radviliškio skyriaus bei policijos komisariato atstovų. Reido metu aplankyta 10 alaus barų.
 
Dingstis - alaus barų lankytojų keliamas triukšmas bei nevalyvumas, dėl to kenčia aplinkiniai gyventojai. Policija sulaukia iškvietimų dėl besimušančių neblaivių alaus gėrikų. Be to alaus mėgėjai nepuošia tokio gražaus miesto kaip Radviliškis.
 
Reido metu rimtų pažeidimų nenustatyta: vienur barmenai dirbo be „specovkių”, kitur ant durų nebuvo nurodytas „taško” darbo laikas arba rastos perpildytos peleninės... Dar autoritetinga komisija pastebėjo, kad sunkmetis neaplenkė ir miesto barų: „bambaliai” su alumi parduodami pigiau nei anksčiau, o alaus bokalo kaina irgi mažesnė.
Pasak E. Zoltnerienės, Radviliškio rajono savivaldybės administracijos vyriausiosios specialistės, barų lankytojai tikrintojus dažnai pasitikdavo su šypsena ir savo gyvenimo istorijomis. Sakytume, tame  nieko keisto: alus dažnam vyriokui liežuvį atriša... Svarbiausia, kad į dantis nepasiūlė.
 
"Šiaulių naujienų" inf. 
Į viršų