06-15-2015 03

Šiaulių rajonas. Jau devintą kartą Šaulių rajono mokiniai, jų tėvai, mokytojai susirinko į gabių mokinių ir jų mokytojų pagerbimo šventę „Žvaigždės ir žvaigždutės“. Šiaulių rajono kultūros centro salėje porą valandų klegėjo jaunatviškas šurmulys, o scenoje vis keitėsi apdovanojamųjų veidai. Buvo apdovanoti 314 mokinių ir 174 juos mokę mokytojai.
Renginį pradėjo Šiaulių rajono švietimo centro direktorė Daiva Diktanienė. Ji sakė, kad šiais mokslo metais 1600 mokinių dalyvavo 28 dalykinėse olimpiadose, 16 konkursų. Mokiniai garsino ne tik savo mokyklą, Šiaulių rajoną, bet ir Lietuvą.
Šiaulių r. nuotr.

Pirmieji į sceną atsiimti pasveikinimo ir saldžiųjų dovanų buvo pakviesti ikimokyklinukai. Vėliau vieni paskui kitus į sceną kilo rajono mokyklų atstovai. Mokiniams įteiktos Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto padėkos, Rimos Baškienės dovanotos LR Konstitucijos.
Gabiausiems Šiaulių rajono moksleiviams, užėmusiems prizines vietas Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos organizuotose olimpiadose ir konkursuose, įteikti Mero padėkos raštai.

Parengė Jorūnė DAUNORIENĖ

Į viršų