Kitas savaitgalis mieste rezervuotas „Šiaulių naktims“. Miestiečiai laukia šventės su nekantrumu – nors vyksiančiais renginiais dar nesidomėjo, bet naktinis tinklinis su šviečiančiais kamuoliais daugelį vilioja. Miestas nubus dviem naktims – visus pažadins baikerių kolonos ir skriejančio lėktuvo griausmas, kavinės dirbs iki paryčių... Bulvare pakalbinti šiauliečiai palaiko renginio idėją – reikia miestą atgaivinti, įpūsti jam gyvybės!

Akvilė PUŠINSKAITĖ

Andrius: „Kur norėsis, ten ir dalyvausiu“
– Laukiu „Šiaulių naktų“ renginių – čia man patinka viskas, tai puiki šventė. Jau teko girdėti apie naktinį tinklinį su šviečiančiais kamuoliais, planuoju dalyvauti. Kalbant apie kitas atrakcijas, tai, ko gero, tiesiog išeisiu į miestą ir matysiu, kaip bus – kur norėsis, ten ir dalyvausiu.

Aldona: „Jau ne to amžiaus, paliekame jaunimui džiaugtis tokiais renginiais“
– Nelabai daug žinome apie šį renginį – tiesiog nedalyvaujame. Renginys gal ir patiktų, bet suprantate, jau ne to amžiaus, paliekame jaunimui džiaugtis tokiais renginiais. Žinoma, kad mieste tokios šventės yra gerai – jos visiems naudingos, pasižiūrėti, pasidomėti, kuo gyvena visuomenė, o tai visiškai atsiliktume.

Renata: „Kuo daugiau žmonių susibūrimų, tuo gyvesnis miestas“
– Žinau, kad šoks, taigi žiūrėsime, kaip šoka. Žinau, kad ir vaidins – turime kvietimų, keliausime pažiūrėti. Dar neteko girdėti apie naktinį tinklinį su šviečiančiais kamuoliais, tačiau tai sudomino. Ko gero, reikės pasiūlyti draugams dalyvauti. Toks renginys, kaip „Šiaulių naktys“, reikalingas miestui – kuo daugiau renginių, kuo daugiau žmonių susibūrimų, tuo gyvesnis miestas.

Maiklas: „Bus labai smagu dalyvauti „Šiaulių naktyse“
– Nežinau nieko apie „Šiaulių naktis“, tačiau būsiu čia kitą savaitgalį. Aš ką tik čia atvažiavau – esu iš Australijos. Šiauliuose lankausi ketvirtąjį kartą – manau, kad bus labai smagu dalyvauti „Šiaulių naktyse“.

Paulius ir Vitalijus: „Labiausiai „Šiaulių naktyse“ mums patinka panelės“
– Žinome, kad toks renginys vyksta – jau ne kartą teko dalyvauti. Žinoma, kad jų laukiame – vien todėl, kad bus šventė. Kol kas dar nesidomėjome, kokios bus siūlomos veiklos – teko tik nugirsti šį bei tą. Dar nieko negirdėjome apie naktinį tinklinį su šviečiančiais kamuoliais, bet būtų labai įdomu ten dalyvauti. Labiausiai „Šiaulių naktyse“ mums patinka panelės.

Valdas: „Kur patrauks dėmesį, ten ir nueisiu“
– Tik vakar sužinojau, kad jos vyks kitą savaitgalį, bet planuoju dalyvauti. Esu šiaulietis, tai tikrai ne pirmą kartą dalyvausiu. Šis renginys man labai patinka – smagu: naktį išeini, visi žmonės ošia. Nežinau, kokiuose renginiuose dalyvausiu – kokie bus, tokiuose ir pabūsiu. Tiesiog išeisiu į miestą, ką pamatysiu – kur patrauks dėmesį, ten ir nueisiu.

 

Į viršų