2017–2018 m. Lietuvos vyrų čempionate sužaistos dar ketverios rungtynės. Visos komandos sužaidė po 2 mačus, tačiau abiejų laimėti nepavyko nei vienai ekipai.

Arčiausiai tikslo buvo Širvintų „Baltic Champs–Ježvitas“ ir Vilniaus „Ardas–Rudamina“. Širvintiškiai per pirmąsias rungtynes net 7:2 nugalėjo „Klevą-Šiaulius“, o vilniečiai 6:3 – kitą sostinės komandą „Žuvėdrą–Taurą–CTLF“.

„Šiose rungtynėse mūsų komandai dėl ligos padėti negalėjo keli pagrindiniai žaidėjai, o žinant, kad teko žaisti prieš čempionus, tai turėjo labai daug įtakos. Mes netgi pirmavome 1:0. Vėliau varžovai išlygino ir persvėrė rezultatą. Bet po dviejų kėlinių esantis rezultatas 2:1 nežadėjo nieko blogo. Deja, tragiškas trečiasis kėlinys, kurio metu praleidome keturis įvarčius nulėmė mačo baigtį. O po to jau vėl ketvirtas kėlinys sužaistas lygiosiomis 1:1 ir bendras rezultatas tikrai skausmingas 2:7“, –  pasakojo šiuo metu komandai „Klevas-Šiauliai“ vadovaujantis Vaidotas Vaičeliūnas.

„Baltic Champs–Ježvito“ ir „Ardo–Rudaminos“ tarpusavio dvikova baigėsi lygiosiomis 1:1. 32 min. širvintiškius po mažojo kampinio į priekį išvedė standartinių padėčių specialistas Žygimantas Balsiukas, bet 42 min. Sergejus Misevičius rezultatą išlygino.

„Klevo-Šiaulių“ ir „Žuvėdros–Tauro–CTLF“ dvikovoje taip pat vyko atkakli kova, tačiau joje pergalę šventė vilniečiai. Šiaulių komanda šiose rungtynėse du kartus pirmavo, bet vilniečiai abu kartus rezultatą išlygino, o pergalingą įvartį 56 min. pelnė Kristis Bubnelis.

 Mače su vilniečiais jau prisijungė sirguliavę komandos nariai, todėl mes dominavome aikštėje. Pirmavome 1:0 – varžovai išlygino. Pirmavome 2:1, varžovai vėl išlygino. Baigiantis mačui jie pelnė iš žaidimo labai gražų įvartį, bet ir mes dar turėjome progų išlyginti, deja, nepasisekė. Buvome šiose rungtynėse verti pergalės arba bent jau lygiųjų, deja, teko pripažinti varžovų pranašumą”, – pasakojo V. Vaičeliūnas.

Be to, buvo išspręsta situacija dėl nepasibaigusių pirmojo rato rungtynių tarp „Ardo–Rudaminos“ ir „Baltic Champs–Ježvito“. Aikštę tuomet palikusiai Vilniaus komandai skirtas techninis pralaimėjimas rezultatu 0:3.

Parengta pagal Pagal Šiaulių sporto mokyklą „Klevas“

Į viršų