Paskutinių „Šiaulių” komandos namų rungtynių metu žiūrovų dėmesį Šiaulių arenoje traukė naujutėlaičiai balti „Toyota” automobiliai, paženklinti klubo logotipu, o taip pat – krepšininkų Nicko Zeislofto ir Omaro Prewitto bei vyriausiojo trenerio Antano Sireikos pavardėmis.

Bendrovės „Sovli”, oficialios „Toyota” atstovės Lietuvoje, generalinis direktorius Kęstutis Dudėnas ir „Šiaulių” krepšinio klubo direktorius Mindaugas Žukauskas pasirašė rėmimo sutartį, kuria klubui buvo perduoti trys nauji „Toyota C-HR” visureigiai.

„Džiaugiamės matydami atsinaujinusio „Šiaulių” klubo atgimimą. Lietuva yra krepšinio šalis, todėl norime prisidėti prie ilgus metus Šiaulius garsinusios komandos veiklos, tikime jos ateitimi ir linkime jai kuo daugiau pergalių”, – sakė UAB „Sovli” vadovas.

Klubo direktorius neabejojo, kad savo žaidimu komanda pateisins ne tik krepšinio mėgėjų, bet ir rėmėjų pasitikėjimą.
„Atsinaujinusiai ir atjaunintai komandai reikia suteikti pasitikėjimo kreditą, už kurį ši vėliau atsidėkos puikiu žaidimu ir pergalėmis. Tą pamatėme jau ir šio sezono starte, todėl labai dėkojame bendrovei, kuri mumis tiki ir suteikia puikius automobilius. Gaila, kad jie tik trys, nes mielai ir pats persėsčiau į vieną jų”, – šypsojosi M. Žukauskas.

Pasak jo, kam skirti automobilius, ilgai galvoti nereikėjo. Nuo šio sezono prie komandos prisijungusiems legionieriams jie buvo labai reikalingi sprendžiant buities klausimus, tuo tarpu trečiasis teko į Šiaulius sugrįžusiam ir prie ekipos vairo vėl stojusiam treneriui A. Sireikai.

„Toyota C-HR” visureigiai yra vieni didžiausių savo klasėje, todėl puikiai tinka aukštesniu ūgiu išsiskiriantiems krepšininkams. Juose įmontuotas „Safety Sense” paketas, kuriame gausu aktyviosios priešavarinės saugos įrangos, užtikrinančios ne tik vairuotojo ir keleivių saugumą, o taip pat ir kitų eismo dalyvių, pvz., pėsčiųjų saugumą. Visureigiuose gali būti įmontuotas tiek benzininis, tiek hibridinis (elektra/benzinas) varikliai, užtikrinantys ne tik ekonomišką važiavimą, bet ir vieną mažiausių teršalų emisiją.

Parengta pagal krepšinio klubą „Šiauliai“

Į viršų