Alytuje vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybos, kuriose Lietuvos šokėjai tapo nugalėtojais, prizininkais ir finalininkais.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje Vakaris Apvinis ir Samanta Skromovaitė (Kauno „Sūkurys“) laimėjo bronzos medalius, o Gustas Kirkliauskas ir Žymantė Bernatavičiūtė (Alytaus „Alemana“) užėmė ketvirtąją vietą. Jaunimo standartinių šokių grupėje V. Apvinis ir S. Skromovaitė užėmė penktąją, o Laurynas Makarovas ir Emilija Čepauskaitė (Vilniaus „Juventos“) šeštąją vietą.

Jaunių II Lotynų Amerikos šokių grupėje Markas Sabaliauskas ir Ksenija Samusevič (Palangos „Svivelis“) laimėjo sidabro medalius, Kipras Jasiukaitis ir Ieva Marija Tubutytė (Vilniaus „Davi“) užėmė ketvirtąją, o Gediminas Galčius ir Elzė Gusčiūtė (Vilniaus „Šokių sostinė“) šeštąją vietą.

Jaunių II standartinių šokių grupėje Edvardas Mašaro ir Patricija Rinkevičiūtė (Vilniaus „Vijūnas“) laimėjo bronzos medalius, M. Sabaliauskas ir K. Samusevič užėmė ketvirtąją, o Arnas Endriulaitis ir Viktorija Petrenko (Kauno „Kaspinas“) šeštąją vietą.

Jaunių I Lotynų Amerikos šokių grupėje Lukas Stanynas ir Toma Bespalovaitė (Panevėžio „Rumba“) laimėjo sidabro, Aronas Bagdevičius ir Anastasija Jegorova (Vilnius „Davi“) bronzos medalius, Nikita Murnikovas ir Augustė Švedaitė (Vilniaus „Vijūnas“) užėmė ketvirtąją, Kasparas Moskaliovas ir Karolina Emma Žilytė (Vilniaus „Ratuto“-VMSC) penktąją, o Nojus Karka ir Lukrecija Zemenauskaitė (Vilniaus „Davi“) šeštąją vietą.

Jaunių I standartinių šokių grupėje N. Karka ir L. Zemenauskaitė tapo nugalėtojais, N. Murnikovas ir A. Švedaitė laimėjo sidabro, L. Stanynas ir T. Bespalovaitė bronzos medalius, Aikas Remeika ir Mija Budrevičiūtė (Panevėžio „Amber dance“) užėmė ketvirtąją, Julius Išganaitis ir Evita Plytnykaitė (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) penktąją, o Adomas Abugelis ir Miglė Cirtautaitė (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) šeštąją vietą.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje 15-ąją vietą laimėjo Arnas Rimkevičius ir Agnė Abromavičiūtė (Šiaulių „Šypsena“), o 19-ąją – Deimantas Murauskas ir Kamilė Dunskytė (Šiaulių „Šypsena“). Taip šie sportininkai dalyvavo jaunimo standartinių šokių grupėje ir užėmė 20–21-ąją vietą.

Parengta pagal LSŠF

Į viršų