Tęsiantys savo pasirinktą filosofiją į komanda kviesti perspektyvų ir norintį tobulėti bei augti jaunimą „Šiauliai“ naująjį sezoną pasitiks šią viziją puikiai atitinkančiu šūkiu – „Būkim geriausi“.

Vasaros viduryje klubas sugalvoti naują šūkį į pagalbą pakvietė savo gerbėjus, kurie socialiniuose tinkluose pasiūlė per 100 įvairių variantų, tačiau naujojo šūkio autoriumi netikėtai tapo vyriausias komandos treneris Antanas Sireika, vienos iš vasaros stovyklos metu paraginęs joje dalyvaujančius jaunus krepšininkus nuolat sunkiai dirbti, negailėti jėgų ir vėliau tapti geriausiais.

„Prieš pirmąją treniruotę jaunimą norėjau motyvuoti darbui, todėl sukvietęs į ratą aikštės viduryje sakiau, kad vyrų komandos šūkį „Mes – Šiauliai“ naudoti per anksti, nes jie dar nėra komandos dalimi. Paprašiau treniruotėse negalėti jėgų, stengtis iš paskutiniųjų ir, sudėjus rankas, palinkėjau būti geriausiais“, – pasakojo treneris.

Šūkiu tapusį palinkėjimą treneris pasiūlė naudoti ir pagrindinei komandai, pradėjus pasirengimą būsimam sezonui.

„Pasitarėme su vyrais, išbandėme ir šūkis prilipo. Kitaip būti negalėjo, nes jis puikiai tinka visiems. Mes visi nuolat mokomės, stengiamės eiti į priekį, norime ir turime tapti geresniais, todėl privalome tai sau nuolat kartoti ir save kasdien motyvuoti“, – šypsojosi A. Sireika.

Naujasis šūkis patiko ir klubo vadovams, todėl būsimame sezone jis pakeis iki šiol naudotą „Mes grįžtame“. Pasak direktoriaus Mindaugo Žukausko, būti geriausiais sieks ne tik krepšininkai, bet ir klubai.

„Trenerio A. Sireikos išminčiai negalime prieštarauti. Jei būti geriausiais siekia mūsų krepšininkai, klubas irgi turi stengtis būti geriausiu. Tikimės, kad geriausiais bus ir mūsų gerbėjai, todėl visus kviečiame socialiniuose tinkluose naudoti mūsų naująjį šūkį, dalinantis nuotraukomis, video ar tiesiog įspūdžiais, susijusiais su „Šiaulių“ komanda“, – sakė M. Žukauskas.

Parengta pagal Šiaulių krepšinio klubą

Į viršų