Kol Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komanda rengiasi svarbiausiam sezono iššūkiui – UEFA moterų Čempionių lygos atrankos turnyrui, pavasarį su Lietuvos U-17 rinktine Europos čempionate rungtyniavusios perspektyviausios šalies futbolininkės taip pat neatostogauja – treniruotėse lieja prakaitą kartu su Lietuvos čempionėmis.

Pagrindinės „Gintros-Universiteto“ sudėties žaidėjoms konkurenciją treniruočių procese ir draugiškose rungtynėse sudaro talentingosios Gabija Toropovaitė, Agneta Patilskytė, Kamilė Gudelevičiūtė, Erika Šupelytė, Rimantė Jonušaitė, Meda Šeškutė, Gintarė Blažytė bei „Amber Cup“ turnyre savo šanso jau sulaukusios Gabija Toropovaitė ir Loreta Rogačiova.

Trenerė Tatjana Veržbickaja džiaugiasi, kad jaunosios futbolininkės šią vasarą turi galimybės įgyti naudingos praktikos sportuodamos ir kartu UEFA Čempionių lygos atrankai besiruošdamos su Lietuvos čempionėmis. Trenerė pastebi ir natūralų augimo procesą. Auklėtinės po sudėtingo Europos čempionato nesustojo, o ryžtingai siekia savo tikslų, kurių vienas – artimoje ateityje žengti į aikštę UEFA Čempionių lygos rungtynėse vilkint „Gintros-Universiteto“ aprangą.
„Smagu, kad jaunąją pamainą galime įtraukti į tokį rimtą procesą, kurio metu jos ne tik gerina savo

fizines kondicijas, tobulėja taktiškai, bet ir sulaukia vertingų patarimų iš mūsų patyrusių žaidėjų. Joms tai neįkainojama patirtis, o man kaip trenerei džiugu matyti tokią jų motyvaciją ir žibančias akis. Tikiuosi tokias jas matyti ir toliau“, – skatindama nesustoti kalbėjo T. Veržbickaja.

Parengta pagal „Gintros-Universitetą“

Į viršų