Lygiai prieš 3 mėnesius Zenatha Coleman 86-ąją susitikimo minutę pasiuntė kamuolį į tinklą, o tikslus smūgis sukėlė tikrą euforiją Ciuricho „Letzigrund“ stadione.

Tuomet dviem įvarčiais UEFA moterų Čempionių lygos atsakomose šešioliktfinalio rungtynėse pasižymėjusi namibietė pasiuntė į nokautą „Zurich Frauen“ komandą, o „Gintros-Universitetui“ atvėrė duris į aštuntfinalį.

Z. Coleman pasirodymai vilkint „Gintros-Universiteto“ aprangą neliko nepastebėti ir kitų Europos komandų. Puolėja sulaukė pasiūlymo vykti į Ispaniją ir viduryje sezono prisijungti prie Saragosos CFF klubo.

Ispanijos „Primera“ lygoje rungtyniaujanti ekipa išgyvena ne pačius geriausius laikus, intensyviai ieško pastiprinimo, ir tikisi pakilti iš turnyrinės lentelės dugno.

Šiuo metu Saragosos klubas su 5 taškais užimą paskutinę, šešioliktąją poziciją, o nuo keturioliktos vietos, kuri garantuoja išlikimą elitiniame divizione, komandą skiria 10 taškų.

Jeigu CFF ekipai nepavyktų išlikti aukščiausioje lygoje, Z. Coleman veikiausiai ir vėl tektų ieškotis naujos darbovietės, o ja galėtų tapti ir ta pati „Gintros-Universiteto“ komanda.

Z. Coleman praėjusį sezoną pagerino Lietuvos moterų futbolo A lygos rekordą – pelnė net 59 įvarčius.

Parengta pagal Šiaulių „Gintros-Universitetą“

Į viršų