Šių metų pusfinalio mačai turėtų būti kaip niekad atkaklūs ir neprognozuojami, nes visos keturios komandos yra išsikėlusios ambicingus tikslus, o ir sudėtys gana lygiavertės.

Lietuvos vicečempionė Šiaulių „Elga-Master Idea-SM Dubysos“ ekipa susitiks su Lietuvos pirmenybėse šiame sezone dar nepralaimėjusia Marijampolės „Sūduva“.

„Į pusfinalį žiūrime labai rimtai. Komanda dirba sunkiai, nuotaika gera. „Sūduva“ yra subrendusi komanda, turinti daug patyrusių žaidėjų ir perspektyvaus jaunimo. Manau, kad jų stiprioji pusė yra centro žaidėjai – Jonas Rakickas ir Lukas Gudas. Marijampolės ekipa taip pat yra gerai paduodanti šuolinį padavimą. Poros nugalėtoją lems mažesnis klaidų skaičius ir didesnis noras laimėti“, – kalbėjo šiauliečių treneris Modestas Strockis.

„Nuotaikos nėra šventinės, bet ką padarysi. Dirbame, ruošiamės. Suprantame, kad laukia atsakingiausios rungtynės šiame sezone. Abi komandos daugmaž viena kitą pažįsta, didelių paslapčių nėra. Kai kurie žaidėjai yra žaidę bendrose komandose. Viską lems tai, kas geriau bus pasiruošę būtent šioms rungtynėms, ir kas geriau atliko savo namų darbus. Žinoma, kad šiauliečiams privalumas bus tas, kad antrąsias rungtynes jie žais namie, bet mes kausimės ir ten“, – teigė marijampoliečius treniruojantis Romas Sujeta.

Parengta pagal LTF

Į viršų