Birželio 10-12 d.  Šiaulių arenoje griaudės grandiozinio muzikinio šou „X Faktorius“ atrankos. Prieš keturių charizmatiškų projekto teisėjų ketvertą bei minią žiūrovų pasirodys daugybė naujų septintojo „X Faktoriaus“ sezono atlikėjų, kurie sieks užkariauti žiūrovų ir teisėjų širdis bei patekti į kitą projekto etapą.

Visą sezoną filmuos Šiauliuose
„Stebinantis, intriguojantis, nepaliekantis abejingų“ – tokie epitetai lydi šį projektą. Šou rengėjai net neabejoja, kad naujasis sezonas pranoks visus teisėjų ir žiūrovų lūkesčius. Šiauliečiai kviečiami būti pirmieji, kurie išvys septintojo sezono dalyvius. Susipažinti su šou teisėjais – Marijonu Mikutavičiumi, Juste Arlauskaite-Jazzu, Sauliumi Prūsaičiu ir Sauliumi Urbonavičiumi-Samu. Ir, žinoma, puikiai praleisti laiką su šeima, draugais ar artimaisiais.

Šiauliuose viešėjęs S. Urbonavičius-Samas patikino, kad laukia tikrai įspūdinga pramoga. Pasakojo, kad sprendimą, kur šiais metais filmuoti atrankas, nulėmė simpatijos. Taip pat užsiminė, jaučiantis ypatingą ryšį su Šiauliais: „Kaip asmenybė esu suaugęs ir išaugęs Šiauliuose. Visa mano kūrybinė veikla susijusi su Šiauliais, jaučiu didelę simpatiją ir džiaugsmą čia būti.“

Sakė besidžiaugiantis, kad vykstant atrankoms į Šiaulius iš įvairių Lietuvos miestų sugužės visi, norintys tapti žvaigždėmis. Juokavo, esą Šiauliai dėl to taps tarsi Lietuvos centru.

Žiūrovų laukia prizai
„Šiauliečiai atrankas pamatys pirmi, todėl kviečiame visus ateiti pažiūrėti nemokamos pramogos. Pats filmavimas yra tikrai linksmas ir smagus, kartu džiugina, stebina ir juokina, visko ten yra, todėl tokios pramogos praleisti nevalia“, – dalyvauti kvietė S. Urbonavičius-Samas.

Jis atkreipė dėmesį, kad tai ne tik pramoga, bet ir edukacija, nebūtinai, tik muzikinė. Moksleiviai galės pamatyti, kaip vyksta filmavimai, kiek ten yra technikos, kiek žmonių zuja ir kaip tai skiriasi nuo galutinio rezultato, kurį mato eteryje.

„Šiauliams tai yra dovana, nes dabar žmonės pamatys tai, ką likusi Lietuva – tik rudenį“, – akcentavo šou teisėjas.

Taip pat pažadėjo, kad atrankos neturėtų nuvilti. Sakė, kad net jį kiekvienas sezonas stebina: „Kiekvienas sezonas pribloškia. Atrodo, iš kur, kiek čia gali visi dainuoti, juk Lietuvoje krūva projektų. Bet vis tiek „X Faktorius“ turi savo braižą, stiprybę, todėl ir yra vienas populiariausių.“

„X Faktoriaus“ filmavimai vyks birželio 10-12 d., 13.30 ir 17.30 val. Žiūrovų laukia prizai – išmanieji telefonai ir specialios „X Faktoriaus“ dovanos. Dalyvavimas nemokamas. Galima dalyvauti visuose filmavimuose. Būtina registracija: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Į viršų