Vakar Šiaulių profesinio rengimo centro (ŠPRC) Prekybos ir verslo skyriuje duris atvėrė nauja inovatyvi elektroninė parduotuvė, kuri žmonėms siūlys platų ekologiškos kosmetikos pasirinkimų spektrą.

Siūlys ekologiškus produktus
Elektroninės parduotuvės, prekiausiančios pusiau kietos formos produktais žmonėms, pavyzdžiui, geliais, tepalais ar kremais, kūrėjai – UAB „Ruvera“ ir ŠPRC Prekybos ir verslo skyriaus kolektyvas.

Šiam projektui vadovavo mokyklos pedagogas Mindaugas Bartkus, o jam talkino trys elektroninės prekybos agentų specialybės besimokantys mokiniai bei mokytoja Jurgita Jasnauskaitė. Ji susirinkusiems žmonėms pabrėžė, kad visi elektroninėje parduotuvėje esantys produktai – „draugiški“ žmonėms, nes yra ekologiški.

„Sėkmę lemia žmonės“
Prekybos ir verslo skyriaus profesijos mokytojas M. Bartkus elektroninės parduotuvės atidarymo iškilmėse susirinkusiems pristatė tinklalapį www.inobiotau.lt ir produktus, kuriuos galės įsigyti kiekvienas čia apsilankęs. Vakar startavusioje parduotuvėje gausu veido, kūno gelių, kremų, priemonių sportuojantiems ar gydomųjų priemonių nelaimingo atsitikimo atvejais, pavyzdžiui, nusideginus.

M. Bartkus teigė, kad šie produktai skirstomi į 3 pagrindines produktų linijas.

Į atidarymo šventę atvykęs „Ruveros“ direktorius Arūnas Rupšys teigė, kad nors jų ekologišką produkciją platina ir vaistinės, tačiau prekių, skirtų sportuojantiems žmonėms, bus įmanoma įsigyti tik ŠPRC kolektyvo įkurtoje elektroninėje parduotuvėje. Jis tuo pat nepraleido progos tarti sveikinimo žodžio ir paskatinti projektą įgyvendinusią iniciatyviąją grupę.

„Kiekvieno projekto varomasis variklis – jėga ir entuziazmas, todėl reikia nebijoti bandyti. Didžiąja dalimi projektų sėkmę lemia ne produktai, o žmonės“, – sakė A. Rupšys.

Be to, ŠPRC Prekybos ir verslo skyriaus įgyvendintas sumanymas – tai ne tik komercinis, bet ir socialinis projektas, nes gyventojams suteikiama galimybė įsigyti produktų už 2,5 karto mažesnę kainą.

Linkėjo sėkmės versle
Antradienį atidarytoje parduotuvėje skambėjo daug sveikinimo žodžių ir palinkėjimų tiek elektroninei parduotuvei, tiek vienam pagrindinių projekto sumanytojui mokytojui M. Bartkui.

Sveikinimo kalbas elektroninės parduotuvės atidarymo proga nuotoliniu būdu sakė švietimo ir mokslo ministro patarėjas Marius Ablačinskas, Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinis direktorius Alfredas Jonuška, o į atidarymą atvykęs kunigas, linkėdamas sėkmės versle, pašventino elektroninei parduotuvei skirtą patalpą.

ŠPRC direktorius Saulius Dargužas teigė, kad ši parduotuvė turi aiškią ateities perspektyvą ir neabejotinai sukurs pridėtinę vertę.

2018 10 16 11

Prekybos ir verslo skyriaus profesijos mokytojas M. Bartkus elektroninės parduotuvės atidarymo iškilmėse susirinkusiems pristatė tinklalapį.
Artūro STAPONKAUS nuotr.

Į viršų