„0Šiaulių naujienų” korespondentė Asta Volkovaitė (antra iš dešinės) bei solistė Vaida Butautaitė (antra iš kairės) Šiaulių kultūros centro Aklųjų ir silpnaregių skyriuje žiūrovus žavėjo eilėmis bei arijomis. Be gėlių neliko ir šio poezijos vakaro vedėja Irena Volodkienė (dešinėje) bei Irina Tautkuvienė (pirma kairėje).
Autorės nuotr.
 
 
 
 
Laima TRUMPYTĖ

Šeštadienio popietę  Šiaulių kultūros centro Aklųjų ir silpnaregių skyriaus Kultūros namuose aidėjo eilės ir skambėjo arijos. „Šiaulių naujienų” korespondentė Asta Volkovaitė čia pristatė savo poeziją.

Poezijos vakarų dalyvė, prieš porą mėnesių debiutavusi ir „Laiptų” galerijoje, šiauliečiams vėl skaitė savo eiles. Į poezijos vakarą  sušildyti žiūrovų širdis savo balsu atvyko ir šalies bei tarptautiniuose konkursuose laurus skinanti solistė, Šiaulių konservatorijos auklėtinė Vaida Butautaitė. Merginai akompanavo Irina Tautkuvienė.

Šiaulių kultūros centro Aklųjų ir silpnaregių skyriaus vedėja Inta Skeivienė bei poezijos vakaro vedėja Irena Volodkienė pripažinusios, kad eilės ir arijos kiek netikėtas, bet gražus derinys, linkėjo merginoms kūrybinės ištvermės. 
 


Į viršų