Vargšai ir jų vaikai pradžiuginti dar viena maisto produktų siunta.
Vaido SIMANAUSKO nuotr.
 
 
 
 
Lina JUREVIČIŪTĖ

Praėjusį  penktadienį labdaros ir paramos fondas „Pagalbos sparnai”  į Šiaulius parvežė maisto produktų, kurie pasiekė vargingiausiai gyvenančius šiauliečius. Su „Maisto banku” bendradarbiaujantys „Pagalbos sparnai” šiauliečiams šį kartą parvežė daug jogurtų, kelis indelius majonezo, silkės, higienos priemonių. Padedama talkininkų, labdaros ir paramos fondo „Pagalbos sparnai” atstovė Janina Gečienė gautus produktus iš karto sudėliojo į maisto paketėlius ir išdalijo susirinkusiems vargšams.

Prie garažo, kuriame įsikūrę pagalbos sparnai, penktadienį būriavosi sunkiai besiverčiantys šiauliečiai. „Pagalbos sparnai” jiems iš anksto pranešė apie parvežamus maisto produktus.

„Jeigu ne „Pagalbos sparnai”, tikriausiai jau būčiau palūžusi. Iš miesto valdžios pagalbos nesulauksi. Ji žino tik vienintelį atsakymą – nėra pinigų. O aš viena auginu du sūnus, vienas – serga, guli ant patalo. Jeigu ne geros valios žmonės, kurie mano šeimai padėjo tarpininkaujant „Šiaulių naujienoms” ir „Pagalbos sparnams”, tikriausiai būčiau palūžusi. Esu labai dėkinga ir vertinu pagalbą”, - sakė maisto paketėlį gavusi Dalia Ochockienė.

Trijų  vaikų mama Gitana Stankevienė irgi džiaugėsi gavusi maisto produktų. Darbo negaunanti moteris dėkojo „Pagalbos sparnams” ne tik dėl to, kad jos šeimą aprūpina maisto produktais, bet ir dėl to, kad pavyko įsidarbinti pagal viešųjų darbų programą. 

„Pagalbos sparnų” atstovė Janina Gečienė dokumentuose pasižymi kiekvieną atiduotą maisto produktą, todėl be problemų gali pasakyti, kam ir kiek maisto produktų atidavė.

Primename, kad „Pagalbos sparnai” globoja per 2 tūkstančius vargstančių  šiauliečių. „Šiaulių naujienos” ir labdaros paramos fondas „Pagalbos sparnai” laukia prekybos centrų, kepyklų ir kitų maisto produktų gamintojų bei prekeivių, norinčių paaukoti maisto produktus alkstantiems šiauliečiams.

Norintieji paaukoti maisto, susisiekite su „Šiaulių naujienų”  žurnaliste Lina Jurevičiūte telefonu 8 685 09 458 arba elektroniniu paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba skambinkite „Pagalbos sparnų” atstovei Janinai Gečienei telefonu 8 677 15 807 bei rašykite elektroniniu paštu: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.   
   
Į viršų