Daugkartinių  šalies čempionų treneris Sigitas Kukulskis „Šiaulių  naujienų“ dienraštį skaito jau 35-erius metus.
Vadimo SIMUTKINO nuotr.

Aušra LAURINKIENĖ 

„Šiaulių naujienas” skaitau nuo pat tos dienos, kai atvykau gyventi į Šiaulius. Tuomet man buvo penkiolika, o dienraštis vadinosi „Raudonoji vėliava”, - šypsosi daugkartinio šalies čempiono „Vairo” regbio klubo treneris Sigitas Kukulskis.

Anot stratego, regbio klubas „Vairas” su visais, dirbančiais „Šiaulių  naujienų” redakcijoje, randa bendrą kalbą: „Niekada nekilo jokių nesusipratimų. Su korespondentais galima kalbėtis absoliučiai apie bet ką. Malonu, kad yra tokių žmonių, kurie leidžia tokį gražų laikraštį”.

Be suaugusiųjų  komandos dar keturiasdešimt vaikų treniruojantis Sigitas Kukulskis prisimena, kad vos tik Lietuvoje padvelkus regbio vėjui, jis iškirpdavo kiekvieną „Raudonosios vėliavos” straipsnį ir kabindavo ant sienos, kad vaikai matytų, jog jų pasiekimai džiugina visus miestiečius. „Turiu visus straipsnelius apie regbį... Nuo pat pirmojo”, - šypsosi strategas. Jau 35-erius metus regbio sporto šakos archyvą renkantis treneris neslepia, kad dabar tam laiko nebelieka: „Tačiau niekas nepasikeitė – vaikai patys iškerpa „Šiaulių naujienų” sporto puslapio publikacijas apie regbį ir pakabina”.

Treneris Sigitas Kukulskis miesto naujienas apžvelgia po visų dienos darbų: „Laikraštį skaito ir žmona – didelė Ričardo Jakučio publikacijų gerbėja. „Šiaulių naujienose” galima rasti viską – ir išsamias sporto žinias, ir politikos naujienas, ir naudingus patarimus”, - šypteli iš parduotuvės visada su „Šiaulių naujienomis” namo sugrįžtantis daugkartinių čempionų ugdytojas.  
 


Į viršų