12-31-2015 02

Laisvės troškulys ir linksmybės – ateinančių 2016-ųjų kredo. Raudonosios beždžionės metai įneš lengvos sumaišties, netikėtų nuotykių ir kitokių sprendimų. Juk beždžionė – tai vietoje nenustygstantis egzotiškas gyvūnas, kuris greitai mokosi ir nuolat keičia savo buvimo vietą, todėl galime tikėtis ne tik laisvės proveržių, bet ir norų pakeisti darbą, gyvenamąją vietą, partnerį arba tiesiog įsigyti naują stalinę lempą.
Kęstučio PABIJUTO pieš.

Akvilė PUŠINSKAITĖ

Beždžionė – tai gudrumo, pamaiviškumo ir apgavystės simbolis
Beždžionė – nenuilstanti pasakotoja, kuri niekada nepasakys ne išdaigoms ir piktiems pokštams! Jos galvoje tik linksmybių planai ir vis nauja publika, dėl kurios beždžionėlė gali šėlti, ginčytis. O jeigu kompanija atsibodo, viską metusi beždžionė peršoks į kitą medį ir krės savo išdaigas toliau.
Nors tai labai žaismingas ir laisvę dievinantis gyvūnas, vertėtų nepamiršti, kad beždžionės – itin gudrios bei išradingos. Jos ras išeitį iš bet kokios situacijos. Beždžionės mėgsta padėti kitiems, ne iš meilės, o todėl, kad gali išbandyti savo proto galias. Beždžionės rūpestis gali tęstis labai trumpai – atsiras kitas reikalas ar azartiškesnė veikla ir beždžionė dings iš akių. Apžavėta genialių idėjų ji neria stačia galva į naują veiklą ir dažnai pamiršta aplinkinius. Tačiau ilgai pykti ant beždžionės negalima – gyvenimo džiaugsmu spinduliuojančioms beždžionėms visi greitai atleidžia ir kartu toliau su jomis linksminasi. Juk ne be reikalo beždžionė – tai gudrumo, pamaiviškumo ir apgavystės simbolis.
Šio ženklo žmonės labai gudrūs ir apsukrūs, tačiau šias savybes gali panaudoti ir apgavystei. Beždžionės – intelektualios, mėgsta mokytis ir yra kantrios, puiki jų atmintis pravarti ne tik moksluose, bet ir gyvenime. Problemas išsprendžia greitai, originaliai ir išradingai, tačiau dažnokai jos turi krūvą neužbaigtų darbų.
Beždžionės ypač vertina aktyvų gyvenimo būdą, todėl joms nesvetimas sportas, ekstremalūs nuotykiai ir pašėlusios linksmybės. Tai yra labiausiai išlepinto charakterio ženklas, kuris sugeba prajuokinti, apsukti galvas. Tačiau beždžionėms koją dažnai pakiša laisvės troškulys – nenustygstančios beždžionės greitai įsimyli, tačiau greitai ir pameta savo mylimuosius, jos gali būti neištikimos.

Ką žada horoskopai?
Taigi, kokia beždžionė, tokie ir ateinantys 2016-ieji metai – kupini linksmybių, netikėtų nuotykių ir įvairiausių transformacijų. Daugeliui zodiako ženklų žadami radikalūs pokyčiai tiek asmeniniame, tiek darbiniame gyvenime. Keisis viskas – mylimieji, draugai ir darbai.
Ko gero, paskaitę savo 2016-ųjų metų horoskopus pajusite naujos meilės ir beprotiškos aistros nuotaikas. Raudonosios beždžionės metai – ugningi ir aistringi. Vieni sutiks savo išrinktuosius, kiti žengs svarbiausius gyvenimo žingsnius, treti pareikalaus laisvės ir bandys ją išsikovoti.
Ateinantys metai visiems žada daugybę pokyčių, kurie privers save išbandyti naujose srityse. Ypač turėtų sektis tiems, kurie nori mokytis, įgyti naują profesiją – šiuos žmones lydės sėkmė. Taip pat Raudonosios beždžionės metai žada pokyčių darbe – vieni, darbingai užbaigę 2015-uosius, tokie ir liks 2016-aisiais, kiti pasišaus susirasti naują darbą, naują profesiją.
Kadangi beždžionės mėgsta linksmintis ir gerai leisti laiką, atkreipiamas dėmesys į sveikatą. Horoskopuose vieningai teigiama – 2016-iesiems prireiks geležinės sveikatos, todėl verta pradėti sportuoti ir sveikiau maitintis, kad ateinančiais metais nepritrūktų nei energijos, nei entuziazmo šėlti.

Kaip sutikti Raudonosios beždžionės metus?
Astrologai teigia – 2016-uosius reikia pasitikti su puikia nuotaika, žaidimais ir linksmybėmis. Tad įvairiausių blizgučių ir žaisliukų namuose tikrai nebus per daug – puoškite namus taip, kaip išmanote ir neužmirškite užkurti židinio ar uždegti raudoną žvakę – juk ateinantys metai yra Ugningosios beždžionės metai!
Ant stalo dėkite kuo daugiau vaisių – šiuos beždžionės itin mėgsta. Kadangi šie gyvūnai mėgsta išbandyti ką nors nauja, tad nepabijokite paragauti negirdėtų ir egzotiškų vaisių.
Na, o svarbiausia, kad Naujųjų metų išvakarėse nepritrūktų nei linksmybių, nei geros nuotaikos – ryškūs ir blizgūs rūbai puikiai derės su dar neišbandytais žaidimais ir spalvotais fejerverkais.

 

Į viršų