Saugodami prekes, parduotuvių  darbuotojai jas patraukė nuo tų vietų, per kurias gausiausiai veržėsi vanduo, ir skubėjo išvalyti patalpas, kad neišsilakstytų klientai.
Vadimo SIMUTKINO nuotr.
 
 
Lina JUREVIČIŪTĖ

Birželio 7-osios vakarą  prapliupęs lietus atskleidė prekybos centro „Bruklinas”  silpnąsias vietas. Parduotuvėse pastebėję ant prekių bėgantį vandenį šiauliečiai apie tai pranešė „Šiaulių naujienų” žurnalistams. Nuvykę į „Brukliną” pastebėjome parduodamus daiktus šluostančius, lentynas ir grindis valančius parduotuvių darbuotojus. Parduotuvių darbuotojai nenorėjo pasakoti apie įvykį, nes sakė bijantys užsitraukti „Bruklino” vadovybės rūstybę, vis dėlto drąsesni pardavėjai prasitarė, kad pro stogą į parduotuves bėgantis vanduo – ne naujiena. Žiemą į parduotuvių patalpas prisnigdavo, o stipriau lyjant esą visada bėga vanduo.

Kodėl pro stogą į  parduotuves bėga vanduo? Ar bus parduotuvių nuomininkams kompensuoti nuostoliai už sugadintas prekes? Šiuos ir kitus klausimus norėjome užduoti prekybos centro „Bruklinas” direktorei Rūtai Iždonienei. Paskambinome prekybos centro internetinėje svetainėje skelbiamu mobiliuoju telefono numeriu, tačiau direktorė ne atsiliepė, o padėjo telefono ragelį.

Pabandėme susisiekti ir su „Bruklino” atstove spaudai Jolanta Lunevičiene. Atsiliepusi į telefono skambutį atstovė pasižymėjo klausimus ir pažadėjo išsiaiškinusi perskambinti. Tačiau skambučio taip ir nesulaukėme. Pabandėme dar kartą prisiskambinti, tačiau J. Lunevičienė irgi padėjo telefono ragelį.

„Bruklino” atstovių slapstymasis dar labiau sustiprina įtarimus, kad prekybos centre „Bruklinas” ne viskas tvarkoje.  
 


Į viršų