Korporacijos „Vaivorykštė“ įmonių grupės apyvarta, lyginant su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, išaugo per 5 proc. ir sudarė 15,844 mln. Lt, bet korporacijos „Vaivorykštė“ EBITDA (pelnas prieš mokesčius, nusidėvėjimą ir palūkanas) išaugo daugiau kaip 16 proc. ir viršijo 4,12 mln. Lt, rodo šių metų devynių mėnesių rezultatų duomenys.

Korporacijos „Vaivorykštė“ nuosavas trumpalaikis turtas išaugo per 11 proc. ir siekia 30,6 mln. Lt. Iš viso korporacijos „Vaivorykštė“ turtas sudaro apie 213 mln. Lt.
Pirmąjį šių metų pusmetį sėkmingai savo veiklą pradėjo 4500 m² ploto prekybos centras „BAZĖ“ (Pramonės g. 21C, Šiauliai), kuriame gausu verslo objektų, o vienu didžiausių nuomininkų tapo šiauliečių traukos objektu jau tapęs PC „Kubas“. Tai jau trečiasis prekybos centras „Kubas“, kuris įsikūrė korporacijos „Vaivorykštė“ nuomojamose patalpose. Be to, dar du prekybos plotus korporacija „Vaivorykštė“ yra išnuomojusi prekybos centrams „Norfa“, vieną - prekybos tinklui „Maxima“. Du prekybos centrus „VISKAS NAMAMS“ eksploatuoja antrinė korporacijos „Vaivorykštė“ įmonė.
Šiuo metu vyksta naujo korporacijos „Vaivorykštė“ komercinio pastato projektavimo darbai. Apie 5500 m² užimsiantis statinys iškils UAB „Šiaulių lyra“ nuosavybės teise priklausančiame žemės sklype (Tilžės g. 57A, Šiauliai). Trijų aukštų pastate įsikurs prekybos ir paslaugų įmonės, 4-5 žvaigždučių viešbutis su konferencijų salėmis, sporto klubu, SPA centru, baru, restoranu, mini golfo aikštynu ir pan.
Pažymėtina, kad nei viena korporacijos „Vaivorykštė“ įmonė jau daugelį metų nesinaudoja jokiais bankų kreditais ir visus savo investicinius projektus finansuoja iš nuosavų lėšų arba jas skolina susijusios įmonės bei įmonių akcininkai.

„Šiaulių naujienų“ informacija

 

Į viršų