Aušra LAURINKIENĖ

Aukščiausiosios Šiaulių krepšinio lygos (ŠKL) istoriją perrašyti sugebėjusi ir penktose auksinėse finalo serijos rungtynėse čempionės titulą  išplėšusi „Empower-Tuatara-Šiaulių naujienų” komanda vėliau „nuskynusi” ir Lietuvos miestų lygų „Super taurės” bronzą, kviečia į krepšinio stovyklą vaikams.

Į birželio 21-25 dienomis „Šiaulių” sporto rūmuose vyksiančią stovyklą, kurios tikslas – žaidimo „vienas prieš vieną” tobulinimas ir fizinio pasirengimo savybių gerinimas, kviečiami 14-18 metų krepšinio mokyklų vaikinai. Per treniruotes, kurios vyks du kartus per dieną, jaunuosius krepšininkus meistriškumo paslapčių mokys ne tik vienas garsiausių šalies trenerių Antanas Sireika, kiti Lietuvos strategai, bet ir Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) krepšinio ekspertai.

Stovyklos dalyvio mokestis – 190 litų. Žaidėjai, atvykę iš  kitų miestų, bus apgyvendinami už papildomą mokestį  arba patys turės pasirūpinti gyvenamuoju plotu. Ką reikia turėti atvykus į stovyklą? - Krepšiniui skirtą avalynę bei aprangą, krepšinio kamuolį (jei turite), sveikatos pažymą, kad esate sveikas ir galite sportuoti. Išsamesnė informacija telefonu: 8 659 77897 arba el. paštu: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Į viršų