Gerai pažįstamos kompanijos mums visuomet kelia didesnį pasitikėjimą, todėl jų logotipais norisi apsupti visą namų aplinką. Taip tikrai būtų galima pasakyti apie žymios Samsung kompanijos siūlomus prietaisus – tai viena lyderiaujančių elektronikos ir buitinės technikos gamintojų, užsitarnavusi savo vardą pasaulinėje rinkoje. Gamintojai siekia pasiūlyti aukščiausios kokybės, mūsų kasdienybę lengvinančius ir šiuolaikiškomis technologijomis aprūpintus prietaisus. Jei ruošiatės atsinaujinti, turėtumėte susipažinti su populiariausia Samsung kompanijos produkcija namams.

Šaldytuvai
Be šio įrenginio neapsieina nei vienų namų virtuvė – gamintojai tai puikiai supranta, todėl siūlo įvairius, skirtingų šeimų poreikius tenkinančius šaldytuvus. Patys naujausi jų siūlomi įrenginiai aprūpinti išmaniomis technologijomis ar netgi WiFi ryšiu, tačiau galima rasti ir kur kas paprastesnių variantų. Energiją taupančios funkcijos, tolygus šaldymas, daug sandėliavimo vietos, aukštos klasės dizainas ir kruopščiai apgalvotas funkcionalumas – tai dažniausiai įvardijami šių įrenginių privalumai. El. parduotuvėje Pigu.lt Samsung šaldytuvai nustebins ne tik aukšta kokybe, bet ir palankiomis kainomis – tinkamą modelį galėsite išsirinkti nepriklausomai nuo biudžeto.

Maisto gaminimo įranga
Toliau kalbant apie virtuvėje pritaikomus įrenginius, reikėtų paminėti Samsung kaitlentes ir orkaites. Šiuo atveju ir vėlgi galite tikėtis aukščiausios kokybės ir funkcionalumo. Pavyzdžiui, daugelis orkaičių gali pasiūlyti tokias funkcijas kaip laikmatis, grilis ar savaiminis išsivalymas, o kai kurias iš jų netgi galima valdyti WiFi ryšiu. Tuo tarpu daugelis Samsung kaitlenčių gali pasiūlyti „Flexi“ zonas, tinkančias įvairaus dydžio indams. Be to, gamintojai siūlo visus tris jų tipus: elektrines, indukcines ir dujines kaitlentes.

Maisto gaminimas dažniausiai neįsivaizduojamas ir be kokybiškai veikiančio gartraukio, tad nieko nuostabaus, kad ir jį galėsime išvysti šios kompanijos asortimente. Šiuo atveju norėtųsi paminėti ne tik funkcionalumą, bet ir stilingą dizainą – toks prietaisas lengvai įsilies į bet kurios virtuvės aplinką ir galės išlikti pernelyg nepastebėtas.

Skalbimo mašinos ir džiovyklės
Ši kompanija padės Jums pasirūpinti rūbų švara ir leis išvengti varginančio jų džiovinimo. Abiejų tipų įrenginiai gali pasiūlyti daugybę ekologiškų programų, kurios taupo Jūsų pinigus ir tuo pačiu tausoja aplinką. Jie nestokoja išmaniųjų technologijų, tačiau yra lengvai naudojami ir patikimi. Samsung skalbimo mašinas ir džiovykles galima įsigyti atskirai, bet jeigu turite vietos tik vienam įrenginiui, galite apsvarstyti kombinuotą variantą – gamintojai galės pasiūlyti ir tokių įrenginių.

Dulkių siurbliai
Šį prekinį ženklą verta prisiminti ir tuomet, kai norisi pasirūpinti grindų švara – Samsung dulkių siurbliai nustebins įvairiapusišku asortimentu. Vertinantiems klasikinius sprendimus, siūlomi standartiniai tokių siurblių modeliai, tačiau jei norisi geriau pažinti naująsias technologijas, verta atkreipti dėmesį į šluotos konstrukcijos siurblius. Jie neturi laidų, todėl lengviau pasieksite bet kokias namų kerteles – lankstytis taip pat reikės mažiau, tad nevargins ir nugaros skausmai. Tačiau jei apie šį darbą norisi visiškai pamiršti, verta pagalvoti apie Samsung robotą dulkių siurblį: toks prietaisas savarankiškai pasirūpins Jūsų namų grindimis.

Kiti Samsung prietaisai namams
Prieš tai aptarti prietaisai dar nėra viskas, ką ši kompanija gali pasiūlyti. Pavyzdžiui, norėdami pasirūpinti gaiviu ir kokybišku namų oru, turėtumėte apžiūrėti Samsung oro drėkintuvus ir valytuvus, o jeigu dažnai tenka valgyti šaldytą maistą, jį pašildyti padės šiuo prekiniu ženklu pažymėtos mikrobangų krosnelės. Tačiau kad ir kokį variantą nuspręstumėte pasirinkti, visuomet galite tikėtis aukščiausios kokybės, funkcionalumo ir į namų aplinką įsiliejančio dizaino.

Akivaizdu, kad gamintojai gali pasiūlyti sprendimų bet kokioms situacijoms – jų siūlomais įrenginiais galėsite aprūpinti visą namų aplinką. O jeigu norisi dar daugiau variantų, turėtumėte prisiminti, kad Samsung kompanija siūlo įvairius elektronikos prietaisus mūsų kasdienybei ir laisvalaikiui.

Į viršų