Populiarioje pasakoje vaikams pamotė įsakė Pelenei tvarkyti namus, kad ji nevyktų į pilyje vykstantį pokylį. Vieniems tai tik laimingai pasibaigianti istorija, tačiau kitiems – šiurpi realybė. Daugeliui žmonių namų tvarkymo darbai kelia siaubą, o patiriamas stresas neleidžia pasimėgauti jaukiu Kalėdų laukimu. Namų ruoša neturi iš jūsų atimti šventinio džiaugsmo, yra įsitikinęs prekybos tinklas „Lidl“ ir dalijasi patarimais, kaip šventes sutikti švariuose namuose.

Namų tvarkymo darbai nepatenka į mėgstamiausių laisvalaikio praleidimo būdų penketuką. Klausimas, ar dulkių valymui ir grindų plovimui šiame sąraše išvis atsirastų vietos. Kasdien sudėti indus į indaplovę ar išnešti šiukšles nėra sunku, tačiau artėjančios Kalėdos reikalauja kelis kartus nuodugnesnio namų valymo.

Mažai tikėtina, jog į jūsų būstą užsukę svečiai pastebės aukštai ant knygų lentynos nugulusias dulkes ar skaičiuos, kiek žaislų po namus išmėtė jūsų atžala. Visgi, apie tai žinosite jūs patys ir šis dalykas neduos jums ramybės.

Suprasdamas tai, prekybos tinklas „Lidl“ savo pirkėjams siūlo nepamainomus pagalbininkus ne tik Kalėdiniam laikotarpiui, bet ir visiems metams.

Pūgą stebėkite pro švarius langus
Dažnas lietuvis yra linkęs atidėlioti namų ruošos darbus, o ypač langų valymą. Vos tik vaizdas pro stiklą tampa nebe toks skaidrus, visi akimirksniu atranda žymiai skubesnių darbų.

Negalime dėl to pykti! Teisingas langų valymo procesas reikalauja itin daug pastangų, todėl jis iškart tampa malonesnis, kai šalia turite pagalbininką – „SilverCrest“ akumuliatorinį langų plovimo prietaisą.

Mažiau nei kilogramą sveriantis langų valytuvas idealiai tiks langams, veidrodžiams, dušo kabinoms bei plytelėms valyti. Platus jo antgalis ir mikropluošto valymo šluostės užtikrins nepriekaištingą vaizdą pro langą ir jokių dryžių – greitai ir paprastai!

Šokiams paruoštos grindys
Gera po namus vaikščiotis basomis, tačiau jokio džiaugsmo neteikia kojomis jaučiami trupinėliai. Net ir pačios švariausios grindys pasidengs purvu vos tik jas išvalysite, jeigu turite didelę šeimą ar namuose karaliauja keturkojis augintinis.

Kad bėgioti po namus besiruošiant šventėms ir joms atėjus šokti iki paryčių būtų maloniau, į savo namus pasikvieskite išmanųjį pagalbininką. Prekybos tinkle „Lidl“ rasite ne vieną naują tvarkingiausią savo šeimos narį, o du – čia jūsų laukia „Vileda“ ir „Blaupunkt“ siurbliai robotai.

Vieno mygtuko paspaudimu itin tyliai veikiantis siurblys robotas surinks visus nešvarumus, dulkes bei gyvūnų plaukus. Nepameskite batelio skubėdami laiptais – šis sumanus nykštukas pasirūpins visų jūsų namų kampelių švara už jus.

Susitvarkyti akimirksniu
Šventiniu laikotarpiu itin malonu eksperimentuoti virtuvėje ir išbandyti įvairius receptus, bet skubant prisvyla ir paprasčiausi blynai, o spinteles padengia miltelinio cukraus sniegas.

Greitam ir patogiam namų sutvarkymui rinkitės mikropluošto šluostes ir šlapias „W5“ servetėles. Jos puikiai sugeria išsiliejusius skysčius, akimirksniu nuvalo pridžiūvusias purvo dėmes ir yra saugios naudoti įvairių paviršių.

Prekybos tinklo „Lidl“ privačių prekių ženklų asortimente gausu specialių švaros produktų, valymo priemonių ir įrankių, todėl nepriekaištinga namų švara lydės jus kiekvieną dieną iki švenčių ir dar ilgai joms pasibaigus.

Namai spindi švara – o jūs?
Šventiniai įspūdžiai daug ryškesni kai namai spindi švara, bet kalėdine nuotaika turi pasipuošti ir patys namų šeimininkai.

Pelenei prireikė magiškos pagalbos, jog galėtų keliauti į šventę, o tvarkydamiesi namuose ar nepamiršote pasirūpinti savimi? Jeigu šventines savo aprangos detales planavote ne vieną mėnesį, plaukų ir odos puoselėjimo procedūroms laiko tikrai atrasite.

„Lidl“ parduotuvių lentynose slepiasi ne vienas grožio pagalbininkas, bet didžiausių pagyrų nusipelnė būtent „Silvercrest“ plaukų ir barzdos kirpimo mašinėlė. Patogi laikyti rankoje, veikianti tiek įjungta į elektros tinklą, tiek akumuliatoriniu režimu, ši mašinėlė bet kurį Kalėdų senelį pavers tiesiai iš pasakos nužengusiu žaviu princu.

Į viršų