Norint saugoti šilumą namuose bei užtikrinti gerą ventiliaciją patalpose, būtina atkreipti dėmesį į esamas gumines tarpines.

Kodėl reikia keisti tarpines? Guminių tarpinių eksploatacijos laikas 5-7 metai. Jeigu per šį laikotarpį neatlikote jokios priežiūros guminei tarpinei, (nevalėte ir netepėte silikonu) guminės tarpinės tampa neefektyvios ir praleidžia šaltį, triukšmą, pradeda kauptis drėgmė patalpose. Netinkamai eksploatuojama guminė tarpinė praranda elastingumą, sukietėja yra lengvai paveikiama temperatūrų kaitos: dėl karščio – prisilydo prie langų profilio, tampa kaip kramtoma guma, dėl šalčio – suskilinėja ir sukietėja, todėl lango izoliacinės medžiagos sandarumas sumažėja, padidėja triukšmas, sklindantis iš lauko, lengvai patenka drėgmė ir šaltis į patalpas. Jei per uždarytą langą veržiasi drėgmė ir šaltis, vienas iš požymių, kad nusidėvėjusios tarpinės nebeatlieka savo funkcijos. O per nesandarius langus prarandama šiluma.

Rekomenduojame gumines tarpines pasikeisti į vokiškas Q- LON poliuretano tarpines

Vokiškai „Schlegel“ firmos tarpinei suteikiama 5 metų garantija. Tarpinė nepraranda savo izoliacinių savybių daugiau nei 21 metus. Šiai tarpinei nereikia papildomos priežiūros visu eksploatacijos laikotarpiu. Žemas šilumos laidumo koeficientas (K) – 0.033w/mk. Netraukia ir nepraleidžia drėgmės į patalpas. Susitvarkę langus ir pasikeitę langų tarpines, pakelsite temperatūrą kambaryje ir išvengsite pelėsio bei drėgmės pertekliaus.

Tarpinė atspari ultravioletiniams saulės spinduliams, šalčiui, karščiui, cheminiams valikliams. Nereikalinga papildoma priežiūra. Nors jūsų langams bus 10 metų ir daugiau, jie jums vėl tarnaus kaip nauji.

Kam reikalingos orlaidės arba ventiliaciniai vožtuvai plastikiniuose languose?

Norint išvengti langų rasojimo, pelėsio, reikalinga natūrali ventiliacija. Pasikeitę medinius langus į plastikinius ne vienas susidūrėme su pelėsio atsiradimu ir langų rasojimo problema. Mediniai langai kvėpuoja, o plastikiniai NE!

Vėdinant patalpas atidarius langus netenkama visų sandarių langų savybių, pažeidžiamas normalus oro mikroklimatas, žymiai sumažėja šilumos panaudojimo efektyvumas, padidėja triukšmo lygis.

Air–Box vožtuvai padės jums išvengti langų rasojimo ir pelėsio. Visada bus grynas oras, be triukšmo, dulkių ir skersvėjų. Jie puikiai atstoja orlaides.

Sureguliavę drėgmės lygį patalpose, sustiprinsite savo imuninę sistemą ir taip išvengsite virusinių bei kitų ligų: astmos, sauso kosulio, nemigos, alergijų, kvėpavimo takų infekcijų bei pagerinsite miego kokybę. Vėdinant pastoviai patalpas jums padės apsisaugoti ir išvengti virusų ir kitų infekcijų plitimo.

Naujiena – lango varčios ribotuvai

Tam , kad apsaugotume savo augintinius nuo nelaimingų atsitikimų, kai langas atvertas horizontaliai arba norėdami sumažinti lango atvėrimo kampą, kad žiemos metu neatšaldytų patalpos, rekomenduojame susimontuoti lango varčios ribotuvą. Jis apsaugos jus ir nuo skersvėjų.

2011261

Konsultantas jums patars, paaiškins ir suskaičiuos darbų sąmatą. 

Akcija – iki gruodžio 15 d. užsisakius 3 ir daugiau langų remontą, taikysime net iki 30 proc. nuolaidą.

Balkonų stiklinimui, langų, durų keitimui ši akcija negalioja.

Jei galvojate keisti langus, lauko, vidaus duris ar stiklinti balkoną, taip pat padėsime.

Tel.: 8 604 24 268, 8 606 93 229

www.remvalus.com

REKLAMA

Į viršų