Tam, kad išvengtumėte langų rasojimo ir pelėsio „Langų remonto komanda“ turi puikų pasiūlymą jums.

Kam reikalingi ventiliaciniai vožtuvai ?

Air-Box vožtuvai padės išvengti langų rasojimo ir pelėsio. Visada bus grynas oras, be triukšmo, dulkių ir skersvėjų. Ventiliacijos vožtuvai „Air-Box“ yra naudojami sukurti oro mainus, remiantis ES standartais „Gyvenamųjų ir visuomeninių pastatų šildymas ir ventiliacija“ (absoliutus minimumas vienam asmeniui yra 15m3/ h). Speciali Air-Box vožtuvų funkcija – tai galimybė greitai įdiegti ventiliaciją, nefrezuojant lango profilio. Per ventiliacinį vožtuvą į patalpą patenka apie 40 m3 gryno oro.

200704

Išeinant į darbą, palikus atvirą langą, sumažėja buto saugumas, į patalpas lengvai patenka dulkės, drėgmė lyjant lietui bei vabzdžiai. Kai langai neturintys ventiliacijos vožtuvo uždaromi, patalpoje atsiranda kenksmingi lakuotų, dažytų, sintetinių paviršių garai, ypač po remonto. Bet kokių įleidžiamų prietaisų, kurių principas pagrindžiamas slėgio kitimu patalpoje ir išorėje, pasyvus veikimas yra didžiausias rudens-žiemos laikotarpiu, kai slėgio kritimas (trauka) turi didžiausią skirtumą. Šiltu laikotarpiu, kai slėgio pokyčiai yra nedideli, atitinkamai ir efektyvumas yra minimalus.

Vėdinant patalpas, „mikro“ ventiliacija arba lango atidarymas visu perimetru, staigūs temperatūros pokyčiai, atsiranda skersvėjai ir padidėja triukšmo lygis. Air- Box vožtuvų vėdinimas užtikrina kontrolę, o įleidžiamas ventiliacijos vožtuvas atlieka triukšmo apsaugos funkciją, veikia nepertraukiamai, užtikrindamas oro srautą lubų zonoje, taip pašalindamas skersvėjus ir temperatūros pokyčius.

Kad būtų puikus ventiliacijos efektas, rekomenduojama kiekvienos patalpos lango varčioje sumontuoti po vieną ventiliacinį vožtuvą.

Kaina be montažo 20 Eur, su montažu 32 Eur. Didesniam kiekiui taikomos nuolaidos.

Lietuvos rinkoje pasirodė Air-Box falsifikatai. Kaip atskirti originalą nuo falsifikato ir jo trūkumus, sužinosite mums paskambinę ir užsisakę Air-Box vožtuvus.

„Langų remonto komanda“
Tel.: 8 604 24 268, 8 606 93 229.
www.remvalus.com

200705

REKLAMA

Į viršų