Norintiems pažaboti vėją ir šalčius, užtikrinti gerą namų ventiliaciją „Langų remonto komanda“ turi puikių pasiūlymų!

Šios įmonės komanda atlieka langų ir durų sandarumo reguliavimo, guminių tarpinių keitimo į kokybiškas vokiškas „Schlegel“ firmos poliuretano tarpines, ventiliacijos vožtuvų (orlaidžių atmaina išspręsite patalpų vėdinimo problemas) įstatymo darbus.

Norint saugoti šilumą namuose bei užtikrinti gerą ventiliaciją patalpose, būtina atkreipti dėmesį į esamas gumines tarpines.

Guminių tarpinių eksploatacijos laikas 5-7 metai. Vėliau jos tampa neefektyvios ir praleidžia šaltį, triukšmą, pradeda patalpose kauptis drėgmė. Netinkamai eksploatuojamos guminės tarpinės praranda elastingumą, sukietėja, yra lengvai paveikiamos temperatūrų kaitos: dėl karščio – prisilydo prie langų profilio, tampa kaip kramtoma guma, dėl šalčio – suskilinėja ir sukietėja, todėl sumažėja lango izoliacinės medžiagos sandarumas, padidėja triukšmas, sklindantis iš lauko, lengvai patenka drėgmė į patalpas.

Guminėms tarpinėms būtina papildoma priežiūra

Rekomenduojame gumines tarpines pasikeisti į vokiškas Q- LON poliuretano tarpines.

Vokiškai „Schlegel“ firmos tarpinėms suteikiama 5 metų garantija. Tarpinės nepraranda savo izoliacinių savybių daugiau nei 21 metus. Šioms tarpinėms nereikia papildomos priežiūros visą eksploatacijos laikotarpį. Žemas šilumos laidumo kooficientas (K) – 0.033w/mk. Netraukia ir nepraleidžia drėgmės į patalpas.

Tarpinės atsparios ultravioletiniams saulės spinduliams, šalčiui, karščiui, cheminiams valikliams, todėl jums nebereikės perstatinėti langų mechanizmo į vasaros ir žiemos režimus. Nors jūsų langams bus 10 metų ir daugiau, jie jums vėl tarnaus kaip nauji.

Jei jūsų langas uždarant ar atidarant vis už kažko kliūna, ar lango rankenėlė sunkiai ar nepilnai užsilenkia, tai vienas iš požymių, kad jūsų langai reikalauja meistro pagalbos.

Pas jus mūsų specialistas apsilankys nemokamai. Suteiksime nemokamas konsultacijas, jums tai nieko nekainuos. O kas pageidaus paslaugų, galės ir užsisakyti. Taip pat galite užsisakyti tik reikalingas medžiagas ir darbus atlikti patys. Darbus atliekame per 2-3 savaites.

Tel.: 8 604 24 268, 8 606 93 229.

Logo tipas ekovas universalus

REKLAMA

Į viršų