Norintiems pažaboti vėją ir šalčius, užtikrinti gerą namų ventiliaciją „Langų remonto komanda“ turi puikių pasiūlymų!

Šios įmonės komanda atlieka stiklo paketų keitimo, langų ir durų sandarumo reguliavimo, guminių tarpinių keitimo į kokybiškas vokiškas „Schlegel“ firmos poliuretano tarpines, ventiliacijos vožtuvų (išspręsite patalpų vėdinimo problemas) įstatymo darbus.

Norint saugoti šilumą namuose bei užtikrinti gerą ventiliaciją patalpose, būtina atkreipti dėmesį į esamas gumines tarpines.

Guminių tarpinių eksploatacijos laikas 5-7 metai. Vėliau jos tampa neefektyvios ir praleidžia šaltį, triukšmą, pradeda kauptis drėgmė patalpose. Netinkamai eksploatuojamos guminės tarpinės praranda elastingumą, sukietėja, yra lengvai paveikiamos temperatūrų kaitos: dėl karščio – prisilydo prie langų profilio, tampa kaip kramtoma guma, dėl šalčio – suskilinėja ir sukietėja, todėl lango izoliacinės medžiagos sandarumas sumažėja, padidėja triukšmas, sklindantis iš lauko, lengvai patenka drėgmė į patalpas.

Guminėms tarpinėms būtina papildoma priežiūra – būtina restauracija bent porą kartų per metus.

Rekomenduojame gumines tarpines pasikeisti į vokiškas Q- LON poliuretano tarpines.

Vokiškoms „Schlegel“ firmos tarpinėms suteikiama 5 metų garantija. Tarpinės nepraranda savo izoliacinių savybių daugiau nė 21 metus. Šioms tarpinėms nereikia papildomos priežiūros visu eksploatacijos laikotarpiu. Žemas šilumos laidumo kooficientas (K) – 0.033w/mk. Netraukia ir nepraleidžia drėgmės į patalpas.

Tarpinės atsparios ultravioletiniams saulės spinduliams, šalčiui, karščiui, cheminiams valikliams, todėl jums nebereikės perstatinėti langų mechanizmo į vasaros ir žiemos režimus. Nors jūsų langams bus 10 metų ar daugiau, jie jums vėl tarnaus kaip nauji.

Kodėl rasoja langai?

Viena iš priežaščių – nepakankamas patalpų vėdinimas. Mediniai langai kvėpuoja, o plastikiniai ne. Pasikeitus senus medinius langus plastikiniais, patalpose susidaro drėgmės perteklius. Patalpos turi būti vėdinamos 24 val. per parą. Dėl drėgmės pertekliaus ir prastos ventiliacijos, patalpose atsiranda pelėsis, grybelis, pradeda kauptis bakterijos. Neišvėdintos patalpos turi įtakos ir miego kokybei.

Efektyvus patalpų vėdinimas padeda išvengti pelėsio bei grybelio. Geriausias pigus ir lengvas pasirinkimas norint pagerinti patalpų ventiliaciją – oro pritekėjimo langų vožtuvai. Vožtuvai yra lengvai montuojami, atstoja langų orlaides ir veikia labai efektyviai, išlaikydami aukštą patalpų oro kokybę ir kartu sureguliuodami santykinę oro drėgmę. Patalpose bus normalus drėgnumas, nesikaups kondensatas ir neatsiras pelėsinių grybelių. Ventiliaciniai vožtuvai užtikrina puikų kambario vėdinimą, palaiko gerą mikroklimatą.

Sureguliavę drėgmės lygį patalpose, sustiprinsite savo imuninę sistemą ir taip išvengsite virusinių bei kitų ligų: astmos, sauso kosulio, nemigos, alergijų, kvėpavimo takų infekcijų bei pagerinsite miego kokybę. Drėgnos patalpos, pelijančios sienos, rasojantys langai taip pat bus pamiršti.

Jei stiklo paketo viduje matomas vandens garų kondensatas ir viduje pradėjo rasoti – stiklo paketo viduje nebėra apsauginių dujų ir toks stiklo paketas turi būti pakeistas nauju.

Šiltuoju sezonu nepamirškite užsisakyti ir tinklelių nuo vabzdžių. Juk puikiai visi žinome, kaip erzina vakare ar dieną per atidarytą langą į patalpą patekę vabzdžiai.

Rugsėjo mėnesį vyksta akcija nemokamoms konsultacijoms bei rekomendacijoms. Išsikvietus mūsų specialistą taikysime nuolaidas darbams. Pas jus mūsų specialistas apsilankys nemokamai. Suteiksime nemokamas konsultacijas, jums tai nieko nekainuos. O kas pageidaus paslaugų, galės ir užsisakyti. Taip pat galite užsisakyti tik reikalingas medžiagas ir darbus atlikti galite patys. Darbus atliekame per 1-2 savaites. Tvarkant visus langus, bus taikomos nuolaidos net iki 30 proc.

Tel.: 8 604 24 268, 8 606 93 229.
www.remvalus.com

Logo tipas ekovas universalus

REKLAMA

Į viršų