11-16-2015 01

Įvairios šventės paskatina mus kiek pakeisti požiūrį į labai paprastus ir elementarius dalykus. Juk norisi, kad konkreti šventė būtų suorganizuota kuo tobuliau ir visi svečiai, kurie joje dalyvavo, sakytų, kad tai vienas iš nuostabiausių vakarėlių, kokiame tik buvo lankomasi. Furšetai ruošiami galvojant apie visus svečius, kadangi norima, kad visi liktų patenkinti rezultatu.

Tokiu atveju furšetai bus suruošti kokybiškiau, jeigu:

1. Tiksliai žinosite, koks žmonių skaičius dalyvauja.
2. Žinosite, ar yra asmenų, kurie turi specifinių poreikių maistui.
3. Pasiūlysite tiek karštus, tiek šaltus patiekalus.
4. Pagalvosite apie visas smulkmenas, kurios apipina maisto patiekimą.

Greta to, koks maistas yra tiekiamas ir kaip atsižvelgiama į visų žmonių poreikius – reikia pagalvoti ir apie tai, kad norisi, jog stalo dekoravimas būtų išskirtinis. Viskas priklauso nuo to, kokios progos vedini žmonės susitiko. Tačiau jeigu tai tokios malonios šventės kaip vestuvės, gimtadieniai ar panašiai – tokiu atveju verta pagalvoti, kaip būtų galima originaliau papuošti stalą. Visi mes turime meninių gebėjimų, tačiau ne visi moka jais naudotis, todėl kartais kyla klausimas – gal verta pasisamdyti profesionalią dekoratorę? Juk stalo dekoravimas yra gana daug laiko reikalaujantis darbas. Kuo detaliau apgalvosite visas smulkmenas – tuo labiau patenkintas rezultatu būsite.

Stalo dekoravimas dažniausiai atliekamas nemažai patirties šioje sferoje dirbančių asmenų, kurie puikiai žino, kaip paprastumą galima paversti genialumu. Rekomenduojame pasisamdyti profesionalus, kadangi tai paprasčiausias būdas gauti patį efektyviausią rezultatą. Stalo dekoratorius – vertingas paslaugas teikiantis asmuo, kadangi:
1. Tokias paslaugas teikiantis asmuo tikrai jų neįkainoja brangiai. Internete galima susipažinti su skirtingų specialistų teikiamomis paslaugomis ir palyginus pasirinkti tą variantą, kuris jums atrodo pats tinkamiausias. Bet kuriuo atveju suma už paslaugas nebus tokia didelė, kad dar gali kilti svarstymų, tad įvertinkite paslaugos pigumo faktorių.
2. Taip pat užtikrinama, kad stalo dekoravimas bus paties aukščiausio lygmens. Tai reiškia, kad gausite labai kokybišką ir puikų rezultatą.
3. Profesionalai visada atsižvelgia į klientų norus ir stengiasi sukurti tokią aplinką, kuri visapusiškai patiktų kuo labiau ir kuo intensyviau patenkintų kiekvieno žmogaus norus.
4. Darbas atliekamas greitai. Dažniausiai norima, kad dekoratoriai labai ilgai nebūtų šventės vietoje, kadangi ir taip būna didelė painiava, tad stengiamasi, kad dalyvautų kuo mažiau žmonių. Taigi, užtikrinama, kad optimalumas yra viena iš sąlygų, kuri bus patenkinta.
5. Profesionalai daro užsakymus pagal konkrečių žmonių pageidavimus. Tai reiškia, kad galima paprasčiausiai parodyti nuotrauką arba iškarpą ir pagal ją bus padaryta taip, kaip jūs labiausiai norite. Juk tai nuostabi galimybė susikurti tokį stalą, kokį turi pasaulinio lygio žvaigždės.

Furšetai bus kur kas įdomesni, jeigu stalas, ant kurio tiekiamas maistas – bus papuoštas. Juk norisi, kad viskas puikiai derėtų, o visi gali patvirtinti, kad maistas, kuris patiekiamas ant gražaus stalo – kur kas skanesnis. Pasisamdyti profesionalus verta, kadangi jie gali sukurti nuostabią atmosferą, kuri dar labiau pagyvins puikią šventę.

 

Į viršų