Nuotraukas, apie kurias prieš keletą galėjote tik pasvajoti, su drono pagalba galite daryti patys bet kur ir bet kada. Dronas – sudėtingas prietaisas su propeleriais, kurie idealiai sukalibruoti stabiliam ir greitam skraidymui. Dronai būna įvairių rūšių – vieni skirti laisvalaikiui, kiti triukams, o dar treti fotografijai ir t.t.

Kalbant apie fotografijai skirtus dronus – ar žinote, kurie modeliai siūlo fotografijai tinkamiausias specifikacijas bei geriausią kainos ir kokybės santykį? Jeigu ne, siūlome susipažinti su mūsų siūlomais variantais.

DJI Spark

Šis dronas yra labai geras pasirinkimas pradedantiems arba tiesiog ieškantiems kokybiško, bet pigesnio drono.

DJI Spark rinkoje pasirodė dar 2017 metais, bet vis dar išlieka labai populiarus ir šiandien. Nedidelis, į delnus telpantis turi 12MP kamerą, kuri fotografuoja ir filmuoja FULL HD raiška – to visiškai pakanka mėgėjiškiems kadrams bei filmukams kurti.

Visuose dronuose norisi vieno – ilgesnio veikimo vienu įkrovimu. DJI Spark taip pat nėra išimtis, kadangi pakilti, nufotografuoti trokštamus kadrus ir nusileisti turėsite per 15 minučių.

dronas 2

Foto: Senukai.lt

DJI Mavic 2 Zoom

48MP, nuo 24mm iki 48mm optinio priartinimo kamerą ir 12MP papildomą jutiklį turintis DJI Mavic 2 Zoom yra daugelio fotografijos mėgėjų svajonė. Dėka 4x kokybiškos ir aiškaus optinio priartinimo funkcijos fotografijos bus dar įspūdingesnės.

905 gramus sveriančio prietaiso dizainas specialiai sukurtas sudarant kuo mažesnį oro pasipriešinimą. Todėl maksimalus greitis siekia net 72 km/h, o su vienu įkrovimu skraidyti galėsite net pusvalandį!

dronas 3

Foto: Senukai.lt

Yuneec Typhoon H Plus

Šis 2018 metų modelis labai greitai išpopuliarėjo tarp kraštovaizdžio fotografų. Typhoon H Plus turi 20MP kamerą su 3 ašių stabilizatoriumi, kas leidžia sukurti nuostabias fotografijas ir itin sklandžius 60 kadrų per sekundę vaizdo įrašus 4K raiška.

Tai puikus 6 propelerių dronas su pažangiomis funkcijomis, kaip kliūčių aptikimas, automatinis skraidymas aplinkui, kamerą fokusuojant į jus „Orbit Me“, sekimas „Follow Me“.

Žinokite savo poreikius

Dronų kainos svyruoja nuo kelių eurų iki kelių dešimčių tūkstančių eurų, todėl privalote tinkamai įvertinti savo poreikius. Kur ruošiatės fotografuoti? Ar keliausite? Gal naudosite droną tik pramogai? Užeikite į internetinę parduotuvę senukai.lt ir pažiūrėkite, kokio tipo dronas jums tinka labiausiai.

REKLAMA

Į viršų