Norintiems pažaboti vėją ir šalčius, užtikrinti gerą namų ventiliaciją „Langų remonto komanda“ turi puikių pasiūlymų! Šios įmonės komanda atlieka stiklo paketų keitimo, langų ir durų sandarumo reguliavimo, guminių tarpinių keitimo į kokybiškas vokiškas „Schlegel“ firmos poliuretano tarpines, ventiliacijos vožtuvų (išspręsite patalpų vėdinimo problemas) įstatymo darbus.

Norint saugoti šilumą namuose bei užtikrinti gerą ventiliaciją patalpose, būtina atkreipti dėmesį į esamas gumines tarpines

Guminių tarpinių eksploatacijos laikas 5-7 metai. Vėliau jos tampa neefektyvios ir praleidžia šaltį, triukšmą, pradeda kauptis drėgmė patalpose. Netinkamai eksploatuojama guminė tarpinė praranda elastingumą, sukietėja, yra lengvai paveikiama temperatūrų kaitos: dėl karščio – prisilydo prie langų profilio, tampa kaip kramtoma guma, dėl šalčio – suskilinėja ir sukietėja, todėl lango izoliacinės medžiagos sandarumas sumažėja, padidėja triukšmas, sklindantis iš lauko lengvai patenka drėgmė į patalpas.

Guminėms tarpinėms būtina papildoma priežiūra – būtina restauracija bent porą kartų per metus.

Rekomenduojame gumines tarpines pasikeisti į vokiškas Q- LON poliuretano tarpines

Vokiškai „Schlegel“ firmos tarpinei suteikiama 5 metų garantija. Tarpinė nepraranda savo izoliacinių savybių daugiau nei 21 metus. Šiai tarpinei nereikia papildomos priežiūros visu eksploatacijos laikotarpiu. Žemas šilumos laidumo kooficientas (K) – 0.033w/mk. Netraukia ir nepraleidžia drėgmės į patalpas.

Tarpinė atspari ultravioletiniams saulės spinduliams, šalčiui, karščiui, cheminiams valikliams, todėl jums nebereikės perstatinėti langų mechanizmo į vasaros ir žiemos režimus. Nors jūsų langams bus 10 metų ir daugiau, jie jums vėl tarnaus kaip nauji.

Kodėl rasoja langai?

Viena iš priežaščių – nepakankamas patalpų vėdinimas. Mediniai langai kvėpuoja, o plastikiniai ne. Pasikeitus senus medinius langus plastikiniais, patalpose susidaro drėgmės perteklius. Patalpos turi būti vėdinamos 24 val. per parą. Dėl drėgmės pertekliaus ir prastos ventiliacijos patalpose atsiranda pelėsis, grybelis, pradeda kauptis bakterijos. Neišvėdintos patalpos turi įtakos ir miego kokybei.

Efektyvus patalpų vėdinimas padeda išvengti pelėsio bei grybelio. Geriausias pigus ir lengvas pasirinkimas norint pagerint patalpų ventiliaciją – oro pritekėjimo langų vožtuvai. Vožtuvai yra lengvai montuojami, atstoja langų orlaides ir veikia labai efektyviai, išlaikydami aukštą patalpų oro kokybę ir kartu sureguliuodami santykinę oro drėgmę. Jei stiklo paketo viduje matomas vandens garų kondensatas ir viduje pradėjo rasoti – stiklo paketo viduje nebėra apsauginių dujų ir toks stiklo paketas turi būti pakeistas nauju.

Sureguliavę drėgmės lygį patalpose, sustiprinsite savo imuninę sistemą ir taip išvengsite virusinių bei kitų ligų: astmos, sauso kosulio, nemigos, alergijų, kvėpavimo takų infekcijų bei pagerinsite miego kokybę. Drėgnos patalpos, pelijančios sienos, rasojantys langai taip pat bus pamiršti. Artėja šiltasis vasaros sezonas, nepamirškite užsisakyti ir tinklelių nuo vabzdžių. Juk puikiai visi žinome, kaip erzina vakare per atidarytą langą į patalpą patekę uodai.

Balandžio mėnesį vykdoma akcija nemokamoms konsultacijoms bei rekomendacijoms. Pas jus mūsų specialistas apsilankys nemokamai. Suteiksime nemokamas konsultacijas gyventojams. Jums tai nieko nekainuos. O kas pageidaus paslaugų, galės ir užsisakyti. Darbus atliekame per 1-2 savaites. Tvarkant visus langus, bus taikomos nuolaidos.

Panevėžys tel.: 8 604 24 268, 8 606 93 229 .www.remvalus.com

LRD

 

REKLAMA

Į viršų