Pasirodžius socialiniuose tinkluose ir uždarose socialinėse facebook grupėse melagingų pranešimų apie tariamus sukčius, patikrinti gyvenamųjų namų langų būklę sukelia nemažai problemų tuo užsiimančioms profesionalioms įmonėms. Apie tai pasakoja „Langų komandos Ekovas“ vadovas Remigijus Petkus.

Atsargumas niekada nedaro gėdos. Bet kažkam labai patinka tuo užsiimti, bauginti ir skleisti melagingus gandus socialiniuose tinkluose, o ypač uždarose socialinėse grupėse. „Atsargiai, pasirodė langų sukčiai, aferistai, būkite budrūs“, „man jie pasirodė įtartini“, „tai aferistų gauja, jų ieško policija“, „skaičiau internete, jie apsimetėliai“. Tačiau nei kas, nei kur, nei kada, nei kas buvo apgautas neminima. Pasėti panikai to pakanka.

Klientai pasimeta: savo paslaugas jiems siūlo apsimetėliai, sukčiai ar iš tiesų profesionalai? Kaip atskirti? Mūsų įmonė dėl susitikimo telefonu visuomet tariasi iš anksto, tam, kad žmogus galėtų apsispręsti savo laisva valia. Jokios paslaugos nebrukamos per prievartą. O svarbiausia, kad konsultacijos, rekomendacijos ir diegiamos naujovės yra nemokama paslauga. Bet jei sugalvosite užsisakyti langų remonto paslaugas, tai jos jau bus mokamos. Darbuotojo pažymėjimo paprašykite dar neįžengus pro duris. Ir visada informaciją galite pasitikrinti žemiau nurodytais telefonais. Mes dirbame visoje Lietuvoje. Šiandien Šiauliuose, rytoj Mažeikiuose, o poryt jau Klaipėdoje. Va būtent tuo ir mėgsta pasinaudoti socialinių tinklų „gandų nešiotojai“. Iki šiol per visą Lietuvą nėra nė vieno gauto ar užregistruoto policijoje pareiškimo dėl neva langų tikrintojų apgaulės.

Tik iš pirmo žvilgsnio ir ne specialistui atrodo, kad jūsų langas yra tvarkingas. Didžioji namų šiluma apie 70 proc. iškeliauja būtent per langus. Tik tvarkingi langai tinkamai tarnaus jums. Mąstymas, kad plastikiniai langai tvarkingi, sandarūs ir nereikalinga jiems jokia kita priežiūra yra mitas. Žmonės klysta pasikliaudami kaimynų, draugų patarimais, kad jų langai yra tvarkingi ir sandarūs. Kitiems vis žada sutvarkyti langus vaikai, anūkai ar kaimynas, bet taip ir lieka pažadais. Juk visos technologijos žengia į priekį. Kas prieš 3-jus metus buvo naujovė, šiandien jau yra seniena. Ar kaimynas būdamas santechniku, gali duoti gerą patarimą dėl esamos kaimyno langų būklės? Tik pagalvokime, kas nutiktų, jei gydyti pradėtų šaltkalvis, o slaugytoja dirbtų dažytoja? Tad galbūt geriau atlikti darbą savo srities specialistui? Prieš gaunat patarimą iš kaimyno, būtinai paklauskite, kokios srities jis specialistas? O ir meistras nelygus meistrui. Visus darbus galite atlikti ir patys, bet tam reikia specialių įgūdžių ir žinių. Mūsų komanda kokybiškai darbus atliks per 2–3 val, o neturėdamas patirties ir žinių tai padarys per 2–3 dienas.
Rekomenduojame gumines tarpines pasikeisti į vokiškas poliuretano tarpines.

Vokiškų tarpinių privalumai

Pakeitus gumines tarpines vokiškomis „Schlegel“ firmos poliuretano tarpinėmis, ateityje sutaupysite savo pinigus. Tarpinė yra atspari drėgmei, ultravioletiniams spinduliams, temperatūrų režimų kaitai, (nuo -60 iki +70° C), aukšta garso izoliacija, ilgaamžiska 21 metai ir daugiau, nereikalauja papildomos priežiūros visu eksploatacijos laikotarpiu, žemas šilumos laidumo kooficientas, nebereikės perstatinėti furnitūros į vasaros ir žiemos režimus.

Susitvarkę pilnai langus, pakelsite kambario temperatūrą 2–3 laipsniais. Susistatę ventiliacinius vožtuvus, išspręsite langų rasojimo ir vandens garų kondensacijos problemas. Išvengsite kambarių sienų ar palangių pelėsio problemų. Susidėję priešįsilaužiminius užraktus, apsaugosite savo namų turtą nuo vagystės. Nenorite paslaugos? Galite užsisakyti tik reikalingas medžiagas. Ko ir kiek reikės? Jums patars atvykęs mūsų specialistas.

Papildomai teikiame ir dūmų detektorių montavimo paslaugą, kurie jus įspės kilus gaisro pavojui iš anksto.

Mūsų komanda suteiks ir dviejų metų garantiją atliekamiems darbams, ko negali pasiūlyti nė vienas kaimynas ar nelegalus meistras.
Tel.: 8 604 24 268, 8 606 93 229.

www.ekovas.com

Logo tipas ekovas universalus

 

REKLAMA

Į viršų