„Ko tikimės iš spaudos? Objektyvumo ir kuo įvairesnių žinių, ne tik informacijos apie negatyvius, bet ir apie pozityvius reiškinius”, - sako galerininkė Romualda Atkočiūnienė.
Vadimo SIMUTKINO nuotr.

Laima TRUMPYTĖ

Šiaulių dailės galerijos direktorė Romualda Atkočiūnienė, nuo 1977 metų gyvenanti Šiauliuose, skaito miesto laikraštį „Šiaulių naujienas”, anksčiau vadintas „Raudonoji vėliava”.

„Raudonoji vėliava” seniau buvo vienintelis miesto laikraštis, tai kaip neskaitysi? - sako Romualda Atkočiūnienė. - Vėliau, kai padidėjo dienraščių pasiūla, ėmiau skaityti ir kitus. Per tiek metų kai kurie laikraščiai atkrito - liko tik stipriausieji, ir dabar, manau, įvairiausios informacijos pakanka - visus perverčiu, kai kuriuos straipsnius ir labai atidžiai perskaitau.

Stengiuosi būtinai perskaityti „Šiaulių naujienas“ internetinėje svetainėje - ypač straipsnius kultūros klausimais. Turiu pripažinti, kad pastaraisiais metais „Šiaulių naujienos” tampa vis įdomesnės ir aš, kaip kultūros darbuotoja, čia atrandu vis daugiau informacijos ir rašinių apie kultūrą. Ir tuo labai džiaugiuosi.” 

Į viršų