Šiaulių dailės galerijoje atidarytos dvi parodos: tarpdisciplininio meno paroda vadinasi „Socialus‘7. Priklausomybė(s). Socialinės problemos dailininkų akimis“ ir Šiaulių universiteto Menų fakulteto antrojo kurso grafikos  studentų „Savimylos“ .

Savitai socialines problemas pristatė šiauliečiai ir ne tik šiauliečiai menininkai Agnė Deveikytė-Liškauskienė, Aidas Bumbulis, Andrius Grigalaitis, Arūnas Uogintas, Audronė Andrulevičienė, Dainius Trumpis, Darius Linkevičius, Darius Vaičekauskads, Eglė Ščerbinskaitė, Gabija Trutnevytė-Bitė, Jovita Aukštikalnytė, Jurga Sutkutė, Linas Jurčikonis-Blynas, Liudas Andrikis,  Odeta Buragaitė-Ogė, Paulius Arlauskas-Puka, Reda Uogintienė, Saulius Gudas, Saulius Paliukas, Simas Udra, Tautvilas Povilionis, Židrija Janušaitė. Jų kūriniuose - ir smurtas prieš moteris, ir reklamos vilionės, ir daiktų manija...  

Antroji paroda, kur įdomius savo darbus pristatė antrakursiai Ričardas Volckevičius, Emilė Pociutė, Karolina Vilkončiūtė, Renata Murauskaitė, Aistis Teišerskis, Tautvydas Šilinskis, stebino savo įvairumu ir paradoksalumu.
 
"Šiaulių naujienų" inf. 
Į viršų