Į Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešąją biblioteką birželio 11 d. (sekmadienį) turiningai praleisti laiką kviečiamos šeimos. Nors antrasis šeimadienis skiriamas tėčiams ir vaikams, mamos, močiutės, draugės taip pat pageidaujamos. Visų dalyvių lauks gausybė azartiškų veiklų ir nuotykių bei gera dozė adrenalino. Renginiai prasidės nuo 11 val.

Bibliotekoje vyks galingų RC automodelių lenktynės, įvairūs stalo žaidimai bei kitos Hobbyshop staigmenos. Laukia susitikimas su jaunu ir ne vieną apdovanojimą pelniusiu nuotaikingų knygų vaikams autoriumi Tomu Dirgėla. Jis supažindins su skaitytojų pamiltais detektyvais Domu ir Tomu bei naujausiais jų nuotykiais ir padovanos vaikams juoko bei gerų emocijų valandėlę.

Kitų pramogų taip pat netruks – karaokė, viktorina, animacinių filmų peržiūra, patarimai ir gudrybės, linksmos užduotys ir žaidimai tėčiams, auginantiems vaikus. Tėčiai knygų pristatymo metu galės atrasti, kaip užauginti laimingus vaikus, o senųjų telefonų ir knygų apie juos parodoje „Kalbantis laidas“ bus galimybė nusifotografuoti su įdomiausiu telefonu.

Į viršų