Kas gali virsti gurmaniškais pietumis
|
2021 sausio 23 |
Laima TRUMPYTĖ |
Peržiūros: 949
|
Kelionių albumas. Kalnai ir salos. Nida-Kuršių nerija X
|
2021 sausio 23 |
Jonas NEKRAŠIUS |
Peržiūros: 1024
|
Kokteiliai skanūs ir be alkoholio
|
2021 sausio 16 |
Laima TRUMPYTĖ |
Peržiūros: 586
|
Šefas Gian Luca Demarco atskleidė tobulo kepsnio paslaptis: išbandykite savo virtuvėje
|
2021 sausio 16 |
Laima TRUMPYTĖ |
Peržiūros: 1065
|
Išmesti nereikia naudoti – kur dėsite kablelį? 4 gardūs maisto likučių receptai
|
2021 sausio 16 |
Laima TRUMPYTĖ |
Peržiūros: 1112
|
Natūralūs, sveiki ir gardūs imuninės sistemos stiprintojai: trys idėjos, kaip lengvai juos paruošti
|
2021 sausio 16 |
Laima TRUMPYTĖ |
Peržiūros: 610
|
Žuvies patiekalai ir naudingos medžiagos: ką gauname iš žuvies?
|
2021 sausio 09 |
docentė Aušra ŠIPAILIENĖ, Kauno technologijos universiteto Cheminės technologijos fakulteto Maisto mokslo ir technologijos katedra |
Peržiūros: 940
|
Vaistininkas pataria: 5 arbatos, kurias turėtume rasti kiekvienuose namuose
|
2021 sausio 09 |
Laima TRUMPYTĖ |
Peržiūros: 1199
|
Kokias daržoves rinktis – konservuotas ar šviežias?
|
2021 sausio 09 |
Dr. Milda PUKALSKIENĖ, KTU Cheminės technologijos fakulteto Maisto mokslo ir technologijos katedros docentė |
Peržiūros: 1176
|
Mechaniškai atskirta mėsa – kokių produktų gamybai naudojama dažniausiai?
|
2020 gruodžio 19 |
Laima TRUMPYTĖ |
Peržiūros: 987
|