Robertos atsiųstas sriubos receptas tiks ir mažam, ir dideliam valgytojui.

Sriubai pasigaminti reikės: 3 litrų vandens, 130 gramų perlinių kruopų, 400 gramų raugintų ar marinuotų agurkų, 125 gramų spirgučių lašinukų ar kokios mėsos, 1 morkos, pusės svogūno, 2 bulvių, pipirų, druskos, sultinio kubelio, pundelio krapų.

Perlines kruopas suberkite į vandenį ir laukite, kol užvirs. Tada berkite prieskonius. Pakepinkite morką kartu su spirgučiais ir svogūnais, ir viską berkite į puodą. Tada dėkite smulkiai supjaustytus agurkus. Galiausiai sudėkite smulkiai pjaustytas bulves. Ir kai viskas išvirs, berkite smulkintus krapus. Patiekite sriubą su šaukštu grietinės. Skanaus.

Į viršų