Visai nesudėtingas, greitai paruošiamas valgis.

Jam pagaminti reikia 1,5 stiklinės marinuotų burokėlių (be sulčių), 2/3 stiklinės virtų pupelių, 1 nedidelio raudonojo svogūno, 2 skiltelių česnako, smulkintų krapų, druskos, maltų pipirų, majonezo arba aliejaus.

Marinuotus burokėlius suverčiame į rėtuką, kad pasišalintų skysčio perteklius. Tada juos perkeliame į dubenėlį.
Pernakt mirkytas pupeles išverdame pasūdytame vandenyje ir taip pat suberiame į dubenėlį su burokėliais. Ten pat įpjaustome krapų, raudonąjį svogūną, česnako skilteles. (Taupant laiką galima vartoti ir skardinėse konservuotas pupeles).

Pagardiname druska ir maltais pipirais.

Beliko ingredientus sumaišyti su 2-3 šaukštais majonezo. Jeigu majonezas dėl kokių priežasčių jums netinka, naudokite alyvuogių aliejų. Rezultatas turėtų būti panašus.

Mišrainę galima paduoti prie įvairių patiekalų arba patiekti kaip atskirą valgį, pavyzdžiui, su keptomis bulvėmis.

Pigu, paprasta, skanu.

Į viršų