Patiekalui paruošti reikia 1-2 vištos krūtinėlių be plėvių ir kremzlių, pomidorų, fermentinio sūrio, baklažano, 2 svogūnų, riebalų, pavyzdžiui, sviesto. Ir mėgstamų prieskonių (maltų pipirų, druskos, baziliko arba raudonėlio, smulkinto česnako...)

Kimbame į darbus.

Krūtinėlę perpjauname išilgai ir, priklausomai nuo jos storio, padalijame į dvi arba tris dalis. Tą patį darome ir su antrąja krūtinėle. Gautus filė gabalus padruskiname, pabarstome prieskoniais.

Reikiamo dydžio folijos lakštą truputį sutepame sviestu ir ant jo išdėliojame baklažano griežinėlius, pabarstytus druska.

Ant baklažanų dedame prieskoniuotą vištos filė gabalą, ant jo – kelis svogūno griežinėlius. Pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.

Ant viršaus dedame keletą pomidoro griežinėlių.

Viską susukame į foliją, užsandariname. Analogiškai paruošiame ir likusias vištos filė porcijas.

Tada folijos paketus su filė ir daržovėmis pašauname į 200 laipsnių temperatūros orkaitę, maždaug 35–40 minučių.
Garnyrui tinka virti makaronai arba ryžiai, taip pat ir bulvytės fri. Skanaus!

Į viršų